ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO'nun Yaptığı Hasarlı Teslimat! esraezat  [30 Ocak 2008, 09:00]
Aras Kargo'yla İstanbul'dan Ankara'ya güvenerek bir paket yolladım; işim gereği. Alt kısmında kalın bir vazo bulunmaktaydı. Paketlemesini güzelce yapılmasına, üzerine kırılacak yazılmasına, bilgi verilmesine rağmen paket sanki bunların hiçbiri yapılmamış gibi, söylenmemiş gibi paramparça halde Ankara'ya ulaştı.

Müşteri hizmetlerini aradığımda ezberletilmiş gibi sürekli aynı şeyleri söyleyen, ukala bir tavırla konuşan operatörler, en yetkilinin kendilerinin olduğunu savunarak ellerinden bir şey gelmeyeceğini söylediler. Mağduriyetimi kırılacak eşya olduğundan dolayı kesinlikle karşılayamayacaklarını söylediler.

Benim derdim para değil, ben zaten paketimi yollayacağım kişiye yeterince mağdur oldum ama buna bu kadar kayıtsız kalan bir firma, ezbere laflarla konuşan telefon operatörleri insanı tamamen çileden çıkarmaya yetiyor. Hadi bu kırılacak eşyaydı da sorumluluk kabul etmiyorlardı 24.12.2007 tarihinde gene aynı şubeden Ankara'ya bir paket yolladım ve kargom kayboldu.

Yolladığım paketi bulamıyorlar. Müşteri memnuniyeti diyorlar ya gerçek değil. Onlar için değersiz olabilir ama benim için çok kıymetli yolladığım şey. Bu kadar ilgisiz, alakasız bir firma olamaz. Şikayetimi edebileceğim her merciye edeceğim. Aras kargo kalite hedeflerimiz; zamanında teslimat, sıfır hata ile operasyon gerçekleştirme, hasarsız teslimat, müşteri memnuniyetini yükseltmek. Hiçbiri gerçek değil.%

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
30.01.2008

Merhaba,

Konuya istinaden Sn. Esra Hanım ile görüşülmüş olup, bilgi paylaşımında bulunulmuştur. İlgili kargo sigortasız olarak taşınması ve teslimatı sırasında herhangi bir problem yaşanmaması sebebi ile tazminatına yönelik herhangi bir işlemin başlatılamaycağını üzülerek bilmenizi isteriz. Yaşanılan sıkıntı adına Esra Hanım'a sizin nezdinizde özürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş