ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO'yla İstanbul'dan Ankara'ya 4 Günde Gelemeyen Kargo! ercan83  [15 Ocak 2008, 09:00]
Pazartesi günü İstanbul'dan gönderilen paket halen bana ulaşmamıştır.
İnternet üzerinden takip ettiğimde kargomun Kavaklıdere şubesinde olduğunu öğrendim. Kavaklıdere şubesini 2 saat boyunca telefonla aradım ama telefonlar açılmadı, bu nedenle Ankara genel müdürlüğü aradım. Kargomun Kavaklıdere şubesinde olduğunu, ilgilenip bana geri döneceklerini söylediler fakat arayan soran olmadı.

Daha sonra Kavaklıdere şubesine gittim. Burada size ait kargo yok dediler. Eve gelip tekrar genel müdürlüğü aradım kargomun kuryede olduğu, bugün teslim edileceği söylendi ama yine bir haber yok. Tabii bu arada ettiğim telefonlar ve şubeye babamın arabasıyla gitmem nedeniyle babamla tartıştık ve Aras Kargo yüzünden ailemle huzurum bozuldu (öğrenciyim ve maddi bakımdan babama bağlıyım). Bir daha Aras Kargo ismini duymayı bile istemiyorum.%

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
15.01.2008

Merhaba,

Konuya istinaden Ercan Bey ile görüşülmüş olup, gerekli bilgi paylaşımında bulunulmuştur. İlgili kargo gecikmeli olarak teslim edilmiş olup, teslimatta yaşattığımız sıkıntı adına Sn. Ercan Bey'e sizin nezdinizde özürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş