ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO Teslimat Gecikmesi Konusunda Cevap Bile Vermedi! geçicierzurum  [14 Ocak 2008, 09:00]
Bir ay önce eşime doğum günü hediyesi olarak bir takı seti göndermiştim. Aras Kargo'ya kargonun istediğim zamanda orada olması gerektiğini, yoksa hiçbir anlamı olmayacağını söylemiştim. "Kesinlikle olur" cevabından sonra gönderdim.

Kargo istediğim zamanda ulaşmadı. Nedenini sordum Manavgat Şelale şubesi "unutmuşuz pazartesi götüreceğiz" cevabını verdi (cuma günü orada olması gerekti ve benim istediğim yere perşembe de servis vardı). Pazartesi de gitmeyince kargomu geri istedim gelmedi. Ondan bir hafta sonraki pazartesi kargo yerine ulaştı. Aras Kargo'ya bu konuda mail gönderdim cevap verme zahmetinde bile bulunmadılar. %

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
14.01.2008

Merhaba,

Mustafa Bey'in iletmiş olduğu konuya istinaden birimlerimiz ile görüşülmüş olup, gerekli araştırma sağlanmıştır. İlgili kargonun teslimatının gecikmeli olarak sağlanma sebebi personelimizden kaynaklanan bir hata olup, ilgili personelimiz ciddi anlamda uyarılmıştır. Yaşanılan sıkıntıadına Mustafa Bey'e sizin nezdinizde özürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş