ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO Aynı Günde Evden Alması Gereken Kargoyu İki Gündür Alamadı! MAWİSH  [14 Ocak 2008, 09:00]
İstanbul'da Anadolu yakasında ikamet etmekteyim. 07.01.08 tarihinde sabah 11 civarında Aras Kargo çağrı merkeziyle görüşerek özellikle kaç saatte ya da günde koliyi gelip aldıkları hakkında bilgi alarak öğlen saat 15.30'a kadar yapılan başvuruları aynı gün içinde teslim aldıklarını söylemesi üzerine işyerimden koli alması için çağırdığım Aras Kargo bugün 2. günün bitmesiyle hala kargomu almadı.

Artık çağrı merkezini arayıp gene gelmediler demekten ben sıkıldım, utandım ama her aradığımda yeni bir kayıt açıp yeniden bildirelim demekten onlar bıkmadı. Aras Kargo'yu büyük güvenilir bir firma sanmakla hata ettiğimi anladım. Buraya yazma nedenim de onların adına bir şikayet bildirme telefonu bulamamamdır.%

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
14.01.2008

Merhaba,

Elif Hanım'ın iletmiş olduğu konuya istinaden sistemlerimizden yapılan kontrol sonrasında birimlerimiz ile görüşülmüş olup, ilgili kargonun alımında gecikme yaşatan personellerimizin ciddi anlamda uyarıldığını ve gerekli aksiyonların alındığını bilmenizi isteriz. Yaşanılan sıkıntı adına son derece üzgün olduğumuzu bildirir, Sn. Elif Hanım'a sizin nezdinizde özürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş