ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO'nun 15 Gündür Şubede Beklettiği Paketim sokomind  [11 Ocak 2008, 09:00]
Ev arkadaşım ile Gittigidiyor'da bir satıcıdan bir çakmak aldık. Ödeme yaptığım tarih 24 Aralık'tı. Satıcı 25 Aralık'ta kargoya vermiş. Bf 823121 ref:359717 faturalı kargo hakkında uzun süre bilgi alamadık. telefonla sorgulamalarımızda isimden bulamadılar, adımıza kargo olmadığını söylediler.

Bugün (8 Ocak) nihayet kargonun Esentepe şubesinde gözüktüğünü öğrendik. İki kere adres teslimine çıkmış ve bir de söylenildiğine göre not bırakılmış. Kapıda not olmadığı gibi internetten yapılan takipte de kargonun 27 Aralık'tan beri şubede olduğu dışında başka bilgi yok.

Adres teslimine çıktığına inanmıyorum ve bunu ihbar notu olmaması ve not bırakıldığına dair internet sayfasında bilgi olmamasına nazaran düşünüyorum.

Bildiğiniz üzere adres teslimi kargolar bir ya da iki kere adres teslimine çıkar, adreste alıcı olmazsa ihbar notu bırakılır, 3 iş günü şubede alıcı almazsa gönderene iade edilir. Bu kargo hem adres teslimine çıkmamış, hem telefon ile ihbar edilmemiş, hem de gönderene geri gitmemiş. Doğru yapılan hiç bir prosedür yok.

Adres teslimi gözüken kargoyu şubeden teslim aldım. Şube çalışanı yalnız çalıştığını ve çok yoğun olduğunu bildirdi. Bu nedenle kargonun 3 gün sonra gönderene geri dönme işlemini bile yapamadığını bildirdi. Kargoculuk, kargoyu 10 gün şubede bekletmek mi?^^

Arkadaşına Gönder

15.01.2008

Merhaba,

İlgili kargo 27.12.07 tarihinde Esentepe şubemize ulaşmış olup, aynı gün içerisinde teslimata çıkarılmıştır ve alıcının evde bulunmaması sebebi ile not bırakılmıştır. Konu ile ilgili kargonun göndericisi Selçuk Bey ile görüşülmüş olup notlu kargoların şubeden alınması gerektiği bilgisi aktarılmıştır. 10.01.08 tarihinde ise ilgili kargo teslim alınmıştır. Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş
Müşteri Hizmetleri Müdürlüğü

14.01.2008 sokomind Sorunumun çözüldüğünü sanmıyorum çünkü şubede sadece iki kişi çalışıyordu. Tahminen de bir de kurye vardır. Akşamları da kargoları aktarma şubelerine götüren bir araç ve şöför geliyordur. Bu durumda görülebilecek en başı boş şube oluyor olsa gerek. Çalışanların uyarıldığını düşünmüyorum zira onların bir suçu da yok bu durumda çünkü orada çalışan bayan çok uzun süredir tek başına çalıştığını bildirdi bize. Ayrıca ben şikayetimde belirttiğim gibi kargonun an ve an nerede olduğuna dair ayrıntılı bir rapor istiyorum. Bunu ya mail ile ya da telefon ederek istemekteyim zira adres teslimine çıktığı ve not bırakıldığı iddialarına inanmıyorum.

11.01.2008

Merhaba,

Mustafa Bey'in iletmiş olduğu konuya istinaden Esentepe şubemiz ile görüşülmüş olup, ilgili kargonun teslimatında ve iletişimde sıkıntı yaşatan personelimiz ciddi anlmada uyarılmıştır. Yaşanılan sıkıntı adına üzgün olduğumuzu ve bu tür hataların tekrarlanmaması adına gerekli aksiyonların alınmış olduğunu bilmenizi isteriz.

Sn. Mustafa Bey'e sizin nezdinizde özürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş