ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO İle Kargo Gönderememe Çilesi yusufcengiz  [09 Ocak 2008, 09:00]
Sabah erkenden Aras Kargo Düvenönü şubesini arayarak gönderimi teslim almaları için kurye çağrısında bulundum. Öğleden sonra geleceklerini söylediler. Öğleden sonra 16.00 gibi tekrardan arayıp gelip gelmeyeceklerini, acil bir gönderi olduğunu söyledim. Derhal gelip alacaklarını belirttiler.

Adresim mevcut olduğu halde tekrar bildirdim. Fakat gelen olmadı. Önemli işlerim olmasına rağmen ha geldi ha gelecekler diye bütün günümü kargo bekleyerek geçirdim. Ertesi gün sabah Aras Kargo'nun web sitesinden kurye çağrısında bulundum. Yine gelen olmadı.

Tekrar şubeyi aradım, adresimi bıraktım. Nihayetinde bir eleman geldi ve gerekçe olarak da şubeden adresimi kaybettiklerini söylediler. Özellikle belirtmeme rağmen kargo zarfı getirmemişlerdi. Teslimat şekli ve adresini belirterek kargomu teslim ettim.

Gelin görün ki çok acil yerine ulaşması gereken, 31.12.2007 tarihli 181109 no'lu kargom belirttiğim adrese(Kırşehir) değil Bursa'ya gitti. Resmen kargo gönderememe işkencesi yaşadım. ^^

Arkadaşına Gönder

www.keneler.com için tıklayınız

Aras Kargo
09.01.2008

Merhaba,

Yusuf Bey'in iletmiş olduğu konuya istinaden Düvenönü şubemiz ile görüşülmüş olup, bu tür hataların yaşanmaması adına personelimize gerekli uyarılar verilmiştir. İlgili kargonun gönderiminde yaşanılan sıkıntı adına son derece üzgün olduğumuzu bilmenizi ister, Sn. Yusuf Bey'e sizin nezdinizde özürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş