ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO On Beş Günde Teslimat Yaptı! ahmetbozbay  [08 Ocak 2008, 09:00]
Aras Kargo Denizli Çınar şubesine 19 Aralık 2007 sabah 10'da verdiğim sadece bir zarftan oluşan paketimi 2 Ocak 2008 günü öğleden sonra teslimatını yaptılar. Bu zarfta ise İskenderun Ulaştırma Komutanlığında askerliğini yapan kardeşimin, sağlık problemleri üzerine eskiden çektirdiği röntgen ve ultrason filmleri vardı.

Aras Kargo Denizli Çınar şubesine sorduğumda gider mi askeriyeye dediğimde gider denilip hemen teslim alınan paket İskenderun'a vardığında askeriyeye teslimat yapılamayacağını ve Sahil şubesinde bekletileceğini, istenirse oradan alınabileceğini söylediler. Ama ne hikmetse bana telefon açıldıktan sonraki gün o kargonun alınmadığı için Denizli'ye geri gönderildiğini söylediler.

Söylediklerine göre kargolar, şubelerde sadece 3 gün bekletiliyormuş. Ama bana telefon edildikten sonraki gün ise gönderilmesi şaşırtıcı olduğu gibi Denizli Çınar şubesi Aras Kargo çalışanları ve oranın şube müdürü gayet pişkin bir tarz ile niye kargonuz ile ilgilenmiyorsunuz oldu. Ve İskenderun'a giden kargo (sözde) tekrar Denizli'ye geldi ve tekrar yola çıktı İskenderun'a.

3 Ocak günü yani 15 gün sonra geldiğinde kardeşimi (acemi olduğu için dışarı çıkamıyor) zar zor izin aldırıp Sahil şubesinden kargoyu aldırdık. Tabii ki bu kadar sürede kardeşimin sağlığının kötüye gittiğini bildirmek isterim. Bu paketimi otobüse verseydim sadece 1 gün sürerdi. Olmadı 2-3 gün. Ama Aras Kargo bana ve kardeşime resmen eziyet ettiler. Çünkü sağlıkla ilgili bir konu idi.

Aras Kargoya sorum şudur. Şubelerinizi denetliyor musunuz? Denetleniyor ise böyle Denizli Çınar şubesi gibi şubelere hiçbir yaptırımınız yok mudur? Var ise böyle bir hatanın araştırılıp sorumlularına ceza verilmesini ve ben ve İskenderun'da vatani görevini yapmakta olan kardeşimden özür dilemelerini istiyorum. Unutmadan yüz yüze gerekli şubeler özür dilemediği takdirde kanuni haklarımı arayacağımı bildiririm. %

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
08.01.2008

Merhaba,

Konuya istinaden Ahmet Bey ile görüşülmüş olup, gerekli bilgi paylaşımında bulunulmuştur. İlgili kargonun teslimatında yaşanılan gecikmeden dolayı son derece üzgün olduğumuzu ve iletişimde sıkıntı yaşatan personelimizin uyarıldığını bilmenizi isteriz. Ahmet Bey'e sizin nezdinizde tekrardan özürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş