ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO'nun Hatası Yüzünden Maliye Ceza Kesti! proengineer  [29 Aralık 2007, 09:00]
08.01.2007 tarihinde, seri ad :793837 irsaliyeli fatura ile Aras Kargo Diyarbakır Beşnisan şubesinden, Aras Kargo izmit alemdar şubesine, firmamızın Aras Kargo'daki indirim hakkı kullanılmak suretiyle Burhan **** (bu şahsı hiç bir şekilde tanımıyoruz) adına kargo gönderilmiştir.

İrsaliyesiz malzeme göndermekten 10.01.2007 tarihinde Maliye tarafından firmamıza ceza yazılmıştır.

Diyarbakır şubesi tarafından yapılan yanlışlığın maliyedeki firmamız adına oluşan olumsuzluğun düzeltilmesi için defalarca telefonla aramamıza rağmen olumlu bir yanıt alamadık.

Konuyla ilgili cevapları "Maliye'ye ödediğiniz ceza miktarını size geri öderiz fakat Maliye'de oluşan firma imajınızın düzeltilmesi için herhangi yazı yada belge veremeyiz" olmuştur.

telefonla olumsuz yanıt aldığımız için konuyu ayrıca Aras Kargo müşteri ilişkilerine email ile belirttik. 27.11.2007 tarihinde yolladığımız e-maile aldığımız cevap metni 29.11.2007 tarihinde "iletmiş olduğunuz
Şikâyete istinaden konunuz takibimizdedir. Gelişmeler ile ilgili tarafınıza bilgi akışı sağlanacaktır" olmasına rağmen şimdiye kadar herhangi bir geri dönüş olmamıştır.

Diyarbakır Aras Kargo şubesi tarafından yapılan yanlışlığın Maliye'deki firmamız adına oluşan olumsuzluğun düzeltilmesini istiyoruz. ^^

Arkadaşına Gönder

24.01.2008 proengineer "Şikâyete istinaden konunuz takibimizdedir.
Gelişmeler ile ilgili tarafınıza bilgi akışı sağlanacaktır"
yanıtınıza rağmen hiç bir cevap alamadık daha kaç ay geçmeli?

Gerçekten somut adım atıp mağduriyetimizi giderecekmisiniz?
Yoksa problemi mahkeme yoluyla mı çözelim?

Aras Kargo
29.12.2007

Merhaba,

İlker Bey'in iletmiş olduğu konuya istinaden birimlerimizde gerekli araştırma başlatılmış olup, ilgili konu şuan araştırma sürecindedir. Gelişmeler doğrultusunda Sn. İlker Bey ile irtibata geçeceğimizi bilmenizi isteriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş