ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO Hard Diskimi Bozmuş Frostban3  [29 Aralık 2007, 09:00]
2 gün önce Şarkışla şubesinden, Atalar şubesinden alınmak üzere yolladığım hard-disk, içine koyduğum kutuyu boş sigara paketleri ve gazete kağıtlarıyla doldurup hasar görmeyecek duruma getirmeme rağmen kargodan sonra çalışmaz duruma geldi.

Şarkışla şubesindeki görevliye paketi verirken bana "sigortalı mı olsun sigortasız mı" diye sordu ve ben sigortalı yolladım. Ayrıca paketin içinde hard-disk gibi narin bir parçanın olduğu da paketin üzerinde yazıyordu.

Kargoyu alan arkadaşım (ki kendisi oldukça iyi bilgisayar bilgisine sahiptir) uzun süre uğraşmasına rağmen hard-diski çalıştıramadı.

Şarkışla şubesindeki görevliye bugün durumu anlattım ve duyduğum şeye gerçekten çok şaşırdım. Bana, eğer kargoyla gönderilen eşyanın dış kasasına hasar gelmediyse diğer teknik arızalardan sorumlu olmadıklarını söylediler. Bir hard-diskin dışının genelde oldukça sağlam bir metalle kaplı ve içinin ise oldukça narin olduğunu bilirsiniz. Doğal olarak dışında hiç bir problem yok, fakat alet çalışmıyor.

Benim zararım nereden baksanız 60-70 YTL. Öğrenciyim. Zaten sürekli sıkışık bir durumdayken bu miktarı kaldırabilecek değilim. Zararımın en kısa sürede karşılanmasını istiyorum. ^^

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
29.12.2007

Merhaba,

Konuya istinaden birimlerimizle görüşme neticesinde 25.12.2007 tarih ve AU - 846615 numaralı irsaliyeli fatura ile Şarkışla şubesinden Atalar şubesine yönlendirilen kargonun 26.12.2007 tarihinde teslimatının yapıldığı tespit edilmiştir.İlgili kargonun sağlam ve hasarsız bir şekilde teslim edilmesi ve teslimatı sırasında problem yaşanmaması sebebiyle tazminatı yönünde herhangi bir işlem yapılamayacağını üzülerek bildirmek isteriz.

Sn. Ruşen GÖBEL'in konuyu bizlerle paylaşmış olmasınada ayrıca teşekkürlerimizi iletiriz.

Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla