243435 |

| ARAS KARGO'nun Yaptığı Hasarlı Teslimatlar!
hamittrb
[31 Aralık 2007, 10:33]
Yaklaşık bir yıldır Aras Kargo Rize Çaykent şubesinden kargo alıp gönderiyorum. Gittigidiyor üzerinden alım ve satış yapıyorum. Ara sıra giden kargolarımda şubeden kaynaklanmayan taşıma ve nakil esnasında dikkat edilmediği için yolladığım kolilerdeki maket araçlar zarar görüyordu, ses çıkarmıyordum.
Ama 3-4 gün önce şubeye verdiğim 3 koliden 2'sindeki maketler ambalajları mükemmel olmalarına rağmen taşıma veya transferde koliler dikkatsizce işlem gördüğünden kolilerdeki ürünlerin (kırıklar olduğu için) alıcıları ile problem yaşadım. Ürünleri anlaştığımız fiyatın altında (kargo ücreti geri iadede benim tarafımdan karşılanmak zorunluluğundan dolayı) zararı daha da büyütmeden anlaşmak zorunda kaldım.
Artık ölsem de Aras Kargo ile çalışmam, yeter artık. Bir de sanki çok iyi hizmetleri varmış gibi Gittigidiyor sitesi ile anlaşmışlar. Normal mevzuatı ben de biliyorum, alıcı kırık ürünü teslim almayacak, tutanak tutturacak falan ama zararım daha da büyüyeceğinden bu yola başvurmadım. Kimseye tavsiye etmiyorum. Bu zamanda bu kadar kalitesi düşük ve özensiz bir kargo firması; pes vallahi.% |