ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO Vergi Memurlarından Neler Çekiyormuş Da Biz Bilmiyormuşuz! fyuruk  [28 Aralık 2007, 09:00]
Firma olarak birkaç senedir Aras Kargo ile çalışıyoruz. Gürsel Mahallesi ile çalışıyorduk gayet de memnunduk. Sonra deponun yerini değiştirdiğimiz için Perpa şube ile çalışmaya başladık. Son haftalarda yaklaşık 5 adet faturamız kayboldu. Birinden de ceza yedik.

Perpa ile görüştük, *** hanım ile ki kendisi bir firmanın başına gelecek en büyük felaket, ses tonundan kendi sesimi duyamadım. Dediği tek şey devletin vergi memurları istedikleri gibi ceza kesiyorlar gibi bir suçlama. Aras Kargo'ya böyle yaklaşım yakışıyor mu? İşini yapmıyorsun sonra devlet memurunu suçluyorsun. Daha önce yaşamıyorduk da şimdi mi yaşamaya başladık? Böyle şey olur mu? Sona yaklaşıyoruz.

Aras Kargo ile çalışırken iki kere düşünün, suçu kendi üzerlerine almazlar. Eşi ile görüştüm, vergi memurlarından çok çekiyoruz. Ama bana ne? Beni ne ilgilendirir? Ben işime bakarım. Neyse onlarla bu iş gitmeyecek. Aras Kargo'ya veda etmenin zamanı geldi. %

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
28.12.2007

Merhaba,

Fatih Bey'in iletmiş olduğu konuya istinaden birimimizle görüşülmüş olup, iletişimde sıkıntı yaşatan personelimiz ciddi anlamda uyarılmıştır. Bu tür hataların tekrarlanmaması adına gerekli aksiyonların alındığını bildirir, Sn. Fatih Bey'e sizin nezdinizde özürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş