ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO Altı Aydır Kobi Puantum Kartı Cihazını Yaptıramamış elitelektrik  [27 Aralık 2007, 09:00]
Firmamıza ait Kobipuantum kartımızla ilk işlemimizi yapmak üzere, Aras Kargo Galata şubesine, gönderimizle birlikte gittik. İlgili ürünün irsaliyesiyle birlikte kobipuantum kartımızı da şube görevlisine verdik. Kartımızı görür görmez görevli 6. Aydan günümüze kart okuyucu cihazın çalışmadığını belirtti, cihazı deneme gereği bile duymadı.

Kartımızla yapacağımız gönderi fiyatı üzerinden uygulanacak ıskontonun ne olacağını sorduğumuzda kobipuantum kartlarına indirim uygulanmadığını söyledi. Firma yetkilisi olarak yaptığımız müracaat sırasında olan araştırmamız ve firmanın pazarlama departmanından başvurumuz üzerine bize dönen yetkililer belli bir yüzde oranında ıskontomuz olduğunu belirttiler.

Aklıma takılan bazı soruların cevabını alabilmeyi ümit ediyorum. Şube çalışanları bu kadar bilgisiz, görevine hakim olmayan kişiler mi? Yada bildikleri halde müşteriyi yanlış mı bilgilendiriyorlar?

6. Aydan beri bozuk olduğunu söyledikleri kart okuyucu 12. Aya kadar onarılamamış mı? Onarılamıyorsa, Aras Kargo, şubesine yeni cihaz veremeyecek kadar aciz mi? Yada çalışanlar cihazın çalıştığını bilmiyor mu?

Bir şube çalışanı Aras Kargo gibi kurumsal bir yapının çalışanı cihazımız 6. Aydan bugüne çalışmıyor derken durup düşünmüyor mu? Bu kartlar acaba farklı kargo firmalarında mı kullanılmak üzere basılıyor?^^

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
27.12.2007

Merhaba,

Cüneyt Bey'in iletmiş olduğu konuya istinaden birimlerimizle irtibate geçilerek gerekli araştırmalar sağlanmıştır. Galata şubemizin card reader larından kaynaklanan tekniksel bir arıza olduğu tespit edilmiş olup, tamir edilmesi yönünde gerekli aksiyonlar alınmıştır. Cüneyt Bey'e sizin nezdinizde özürlerimizi iletir, konuyu bizlerle paylaşmış olmasına da ayrıca teşekkürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş