ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO Kaybettiği Kargonun Ücretini Aldı! violinist  [25 Aralık 2007, 09:00]
26.11.2007 tarihinde ad229147 fatura numarası ile Kütahya'dan İstanbul'a şubeden alınacak şekilde yolladığım kargo için önce kayboldu denilerek dosya açıldı. İstanbul merkezde kayıp dosyası açılan kargom için 10 gün kadar sonra gönderdiğim Kütahya şube kargonuzu almamışsınız bize geri geldi diyerek beni suçlarcasına telefon etti.

Kendilerine kargom için kayıp dosyası açıldığını söyledim, haberleri olmadığını söylediler. Yerine ulaştırılamayan kargom için ücret ödediğimi söylediğimde Eskişehir ile görüşmemi söylediler. Eskişehir'e talebimi ilettiğimde biz size döneceğiz dediler ve asla geri dönmediler. Sonra İstanbul'u aradım, durumu anlattığımda sistemlerinde hala kayıp gözüktüğünü söylediler. Yani birimlerin birbirleri ile iletişim kopuklukları var.

Gönderilemeyen kargo için ücret aldınız, yeni gönderim hakkı talep ediyorum dediğimde biz size döneceğiz taktiğini tekrar uygulayarak telefonu kapattılar ve maalesef ki aramadılar. Hakkımı aramak için bütün bu görüşmelerimi cep telefonum ile yaptım.

Doğum günü için arkadaşıma yolladığım kargo hem kayboldu hem hediyenin anlamı kalmadı, hem ücretini ödedim, hem de defalarca cep telefonumdan arayıp biz size döneriz aldatmacasına maruz kaldım. Ödediğim ücreti talep etmiyorum, hatanızdan dolayı yeni gönderim hakkı talep ediyorum. %

Arkadaşına Gönder

www.keneler.com için tıklayınız

25.12.2007 violinist Cevabınız benim için yeterli değil zamanında ulaştıramadığınız kargo bedeli için benden bir mebla aldınız bunu haketmediniz

Aras Kargo
25.12.2007

Merhaba,

Konuya istinaden yapılan incelemede Germiyan şubemizden AD 229147 nolu fatura ile Çavuşoğlu şubemize sevk edilen kargonun faturalandırılmasının Alıcısı Haberli ( Şubeden Teslim ) olarak düzenlendiği, kargonun belirli bir süre bekletildikten sonra teslim alınmaması üzerine gönderici müşterimiz Orhan HÜSEMOĞLU'na iade edildiğini bilmenizi isteriz.

Yaşanılan sıkıntı adına Sn. Orhan Bey'e sizin nezdinizde özürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş