ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO 27 YTL'lik Faturaya 45 YTL Aldı kiltar  [24 Aralık 2007, 09:00]
31.10.2007 tarihinde, Trabzon'da üniversitede okuyan oğluma 3 koli gönderdim. Uzun yıllardır Aras Kargo'yla çalıştığım için tercihim o oldu. Aramızdaki güvenden dolayı faturayı görmeden 45 YTL'yi peşin ödedim. Faturayı bana gönderin dedim. Çünkü haftalık olarak bana fatura dönüşü yapılır. Ama bu fatura bir türlü gelmek bilmedi.

Ben de fazla önemsemedim. Oğlum Trabzon'dan bayram tatiline geldiğinde tesadüfen taşıma irsaliyesi elime geçti. En alttaki fiyatı görünce çok şaşırdım. 45 YTL ödediğim kolilere 27 YTL fatura kesilmiş. Bu kadar güvendiğimiz bir firma bize bunu yapmamalıydı. ^^ İrsaliye seri no:y-570798

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
24.12.2007

Merhaba,

Kemal Bey'in iletmiş olduğu konuya istinaden birimlerimizde araştırma yapılmış olup, taşıma irsaliyesi üzerinde yazan 27 Ytl ücreti kargonun taşıma ücretidir. Kdv ücreti sigorta primi ile birlikte faturada yzan ücret olan 45 Ytl doğru olup, fatura bilgilerinde herhangi bir yanlışlık bulunmamaktadır. Taşıma irsaliyesinde belirtilen fiyat kdv dahil edilmemiş ve diğer taşıma ücretleri yansımamış fiyattır. Kemal Bey'e konuyu bizlerle paylaşmış olmasına teşekkürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş