ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO Kaybettiği Telefonumun Parasını Vermiyor! KemalKAVURMACI  [13 Aralık 2007, 09:00]
01.12.2007 tarihinde Başarı teknik tarafından kendime gönderilen telefonum tamamen sizin hatanız üzerine Aras Kargo tarafından kaybedildi. Bunun üzerine kargo şirketinize t 905 954 irsaliye numaralı tanzim dilekçemi verdim. Tanzim dilekçesinde KDV hariç şirketinizden telefonumun değeri olan 450 YTL'yi talep ettim. Bunun üzerine (yaklaşık 50 kez aramamın sonucunda) bugün bana şirketinizden telefon açtılar ve 300 YTL ödeneceği söylendi. Bu sizin şirketinizin çok büyük bir ayıbıdır.

Bana ya telefonumu bulun, ya tanzim dilekçesinde de yazdığım gibi KDV hariç aynı telefonumu alma için gerekli miktar olan 450 YTL'yi ödeyin. Ya bana Başarı garantili yeni bir telefon gönderin veya şirketinizden durumu açıklayıcı resmi bir belge ulaştırın, ben de bunun üzerine yasal hakkımı kullanayım. Sizin bu yaptıklarınızı da medya ve internet aracılığı ile tüm Türkiye'ye anlatacağım. Bu konu hakkında en yakın zamanda bu işlemlerin yapılmasını istiyorum.%

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
13.12.2007

Merhaba,

Konuya istinaden birimlerimizde araştırma yapılmış olup, Sn. Kemal Bey'in mağduriyetinin giderilmesi yönünde Konya Bölge Müdürlüğümüz kanalı ile tazmin işlemleri başlatılmıştır. İlgili kargonun 2. el bir ürün olduğu tespiti sağlanmış olması sebebi ile 300 YTL ödeme onayı verilmiştir. En kısa süre içerisinde ödemenin yapılacağını bildirir, yaşanılan sıkıntı adına Kemal Bey'e sizin nezdinizde özürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş