ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO Çalışanının Nezaketsiz Davranışı! bsen  [10 Aralık 2007, 09:00]
sürekli olarak Aras Kargo Plazalar şubesiyle çalışıyorum ve normalde bir günde gitmesi gereken kargom 2. gününde ve hala ulaşmadı yerine. Konuyla ilgili Plazalar şubesinden bir bayanla görüşmemde hala gitmemiş olmasına kızarak “bıktım Aras Kargo'nun bu durumundan” demem üzerine göndermeyin o zaman siz de diye ukala bir tavırla bir cevap aldım.

Bu nasıl bir müşteri ilişkisi bu cümlenin üzerine hiçbirşey demeden telefonu kapattım. Bu kadar nezaketsiz bir davranış olamaz. Ben de bir müşteri yetkilisiyim ve benim gönderimim 2 günde gittiği zaman (Aras Kargo yüzünden) ben müşterime bir daha alma o zaman demiyorum. Böyle elemanlarla çalışmanızı Aras Kargo'ya hiç yakıştıramadım. Ne olursa olsun müşteriye bu şekilde bir yaklaşım olmamalıdır. Benim gibi günde 10 müşterinize aynı şekilde davranılsa günde 10 müşteri kaybedersiniz. %

Arkadaşına Gönder

10.12.2007 bsen Öncelikle duyarlılığınız için teşekkür ederim ,mail adresime ve şikayet varda yayınlanan şikayetime ayrı ayrı gecikmeden cevap verilmiştir ve üstüne telefon açıp tekrar özür dilemişlerdir.Aras Kargo Genel Müdürlüğüne teşekkür ederim umarım bu nezaketli davranışları şubedeki elemanlarınızda da görebiliriz.

Aras Kargo
10.12.2007

Merhaba,

Betül Hanım'ın iletmiş olduğu konuya istinaden birimlerimizde araştırma yapılmış olup, ilgili kargo gecikmeli olarak teslim edilmiştir. Şube personelimizin iletişimde yaşatmış olduğu sıkıntı adına ciddi anlamda uyarıldığını bilmenizi isteriz. Sn. Betül Hanım'a sizin nezdinizde özür diler, konuyu bizimle paylaşmış olmasına teşekkürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş