ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO Adrese Teslim Etmediği Kargodan Adrese Teslim Ücret Alıyor osoztok  [06 Aralık 2007, 09:00]
İzmir Öz Şanal mağazasından Philips marka cool skin tıraş makinesi almıştım. Ürün 10. Günde arıza yaptığı için kargoyla mağazaya geri gönderdim. Ürünüm yenisi ile değiştirildi; fakat bugün kargo şubesine ürünü almaya gittiğimde şok oldum. Kargo ücreti ödenmemiş.

Ben Bingöl'ün bir dağ köyünde öğretmenim ve çalıştığım yere kargo gelmiyor. O nedenle mağazaya ürünümü telefon ihbarlı gönderin diye birkaç kez söyledim. Ama telefondaki bayan beni dinlememiş olacak ki adrese teslim yollamışlar. Benim şikayetçi olduğum durum; 15,4 YTL kargo ücreti ödemiş olmam.

Kargo köye gelmediği halde adrese teslim parası aldılar. Kargo şubesindeki beye; "adrese teslim parası alacaksanız kargomu köye getirin" dedim. "Getiremeyiz" dedi. Yine de adrese teslim ücreti ödedim. O günden sonra artık hiçbir gönderide Aras Kargo'yu tercih etmiyorum. ^^

Arkadaşına Gönder

10.12.2007 osoztok

Ben ödediğim parayı geri istemiyorum.Sonuçta 15 YTL beni zengin etmez.Ama bu tarz olaylar,insanları firmadan soğutuyor.

Aras Kargo
06.12.2007

Merhaba,

Konuya istinaden Osman Bey ile görüşülmüş olup, gerekli bilgi paylaşımında bulunulmuştur. Yaşanılan sıkıntı adına son derece üzgün olduğumuzu iletir, Osman Bey'in mağduriyetinin giderilmesi adına gerekli aksiyonların alındığını bilmenizi istegriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş