ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO Kaybetmeyi Alışkanlık Haline Getirdi! kakari  [06 Aralık 2007, 09:00]
İki ay içersinde benim gönderdiğim ve benimle ilgili gönderilen üç adet kargom değişik şubelerde kayboldu. Bulunması için öfkeli ve sert konuşmak zorunda kaldım. İnsanların belki de kalbini kırdım ancak bu kargo böyle devam edecek gibi duruyor.

Web sitelerine şikayetimi belirttim, bana olumlu ya da olumsuz dönülmedi. Yetkililere ŞikayetVar aracılığı ile seslenmek istiyorum, şubelerinizi ikaz ediniz. Bu aksaklıklar bezdirmeye başladı. Ben bir örneğim, daha niceleri vardır. %

Arkadaşına Gönder

07.12.2007 kakari İlginize ve hızınıza teşekkür ederim sorun çözüldü ilgililer benimle irtibata geçtiler

Aras Kargo
06.12.2007

Merhaba,

Konuya istinaden Kerim Bey ile görüşülmüş olup, gerekli bilgi paylaşımında bulunulmuştur. İlgili kargonun teslimatının gecikmeli olarak sağlanması ve personellerimizin iletişimde yaşatmış olduğu sıkıntı adına son derece üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Aynı durumun yaşanmaması adına gerekli aksiyonlar alınmış olup, sn. Kerim Bey'e sizin nezdinizde özürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş