ARAS KARGO'nun Yaptıkları Sınırı Aştı!
nergiZZ
[29 Kasım 2007, 09:00]
Aras Kargo'yla göndermiş olduğumuz ücret alıcı kargoları tekrar bize fatura ediyor. Elimizde her türlü ispatı olduğu halde kabul edilmiyor. Müşterimize göndermiş olduğumuz kolilerin fatura ve irsaliyesini kaybediyor. Ve bunun ceremesini biz çekiyoruz.
Müşterimize tekrar noterden onaylı fatura gönderiyoruz. Ve Aras bunun masrafını kabul etmiyor ve yaptığımız masraf yanımıza zarar kalıyor. müşteriye göndermiş olduğumuz faturaların masrafını da yine biz ödüyoruz ve Aras Kargo Tepeören şubesi bizi ilgilendirmiyor diye bir cevap veriyor. %
22.11.2007 tarih ve AU 272962 irsaliyeli fatura ile Tepeören şubemizden gönderimi gerçekleşen göndericisi Krater Tic. alıcısı Nihavent gıda olan kargonun içeriği evrak olup, belirtilen fatura numarası ile gönderimi gerçekleşen kargonun Türkiye genelinde yapılan araştırması olumsuz sonuçlanmıştır.Olumlu yanıt verilememesinden son derece üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.
Yaşanılan sıkıntı adına Özlem Hanım'a sizin nezdinizde tekrar özürlerimizi iletiriz.
Saygılarımızla,
10.12.2007
Merhaba,
AU 272962 irsaliyeli fatura ile gönderimi gerçekleşen kargo ile ilgili tüm birimlerimizde araştırma yapılmış olup, olumsuz sonuçlanmıştır. Kargo içeriği dosyadır, buna istinaden evrak kaybı ve hasarı durumunda tazmini yönünde herhangi bir süreç başlatılamayacağını bilmenizi ister, kargonun akıbeti ile ilgili olumlu yanıt verilememesinden dolayı son derece üzgün olduğumuzu ve gelişmeler doğrultusunda irtibat halinde olacağımızı bildiririz.
Sn. Özlem Hanım'a sizin nezdinizde özürlerimizi iletiriz.
Saygılarımızla
29.11.2007
Merhaba,
Özlem Hanım'ın iletmiş olduğu konuya istinaden birimlerimizle görüşülmüş olup, ücret alıcılı kargoların alıcıları tarafından ödemesi kabul edilmediği durumlarda geri iade edildiği yönünde bilgi almış bulunmaktayız. İlgili konu üzerine aynı hataların yaşanmaması adına gerekli aksiyonların alınmış olduğunu bildiririz.
Yaşanılan sıkıntı adına Sn. Özlem Hanım'a özürlerimizi iletiriz.
Saygılarımızla,