ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO'nun Beş Günde Teslim Ettiği Gönderi! gunerkarakas  [17 Kasım 2007, 09:00]
Aras Kargo'dan cep telefonuma bir mesaj aldım, paketiniz Ihlamurkuyu şubesinde diye. Şubeyi arayıp adres değişikliği yapmak istedim. Ancak şube ürünümün olmadığını, öğleden sonra geleceğini bildirdi. Ben yeni adres ve alıcıyı bildirdim ve görevli bayan not aldı. Ancak görüşmeden sonra 4 gün geçti Ihlamurkuyu şubesi ne aradı ne de ürünümü teslim etti.

Genel müdürlüğü arayıp durumumu bildirdim. Ürünün hala Ihlamurkuyu'da olduğunu, sizin adrese başka şube baktığı için diğer şubeye göndereceklerini, oradan da ancak daha sonraki gün elinize ulaşacağını söylediler. Bunları duyunca tabii kafayı yememek elde değil. Yaptıkları ne iş ahlakına ne de kurumsallıklarına yakışıyor.

Bundan sonra Aras Kargo'nun adını bile almamaya karar verdim. Tabii tüm arkadaşlara da durumu aktarmaya devam edeceğim. Velhasıl paketim sanırım 6. günde elime ulaşacak. Tabii ben yine de hala umutlu değilim.%

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
17.11.2007

Merhaba,

Sayın Güner Karakaş'ın iletmiş olduğu şikayete istinaden birimlerimizle görüşülmüştür.İlgili kargo gecikmeli olarak teslim edilmiş olup,bu tür hataların yaşanmaması adına gerekli aksiyonların alındığını bildirir,yaşattığımız sıkıntı adına son derece üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Sayın Güner Karakaş'a konuyu bizlerle paylaşmış olmasınada ayrıca teşekkürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla
Aras Cargo A.Ş