ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO İle İstanbul'dan Ankara'ya On Günde Teslimat whorye  [12 Kasım 2007, 09:00]
30.10.2007 salı günü,İstanbul Açelya şubesine verdiğim kargom bugün Ankara'ya (09.11.2007 akşam 16.30'da) ancak ulaştı. Elemanlarının yetersiz olması nedeniyle Hacettepe Üniversitesi'ne giden tüm kargoların dağıtımlarını yalnız bir gün yaptıklarını söylediler.

Hemen hemen her gün kargoyu aradım. Her gün bugün göndereceklerini söylediler. Ertesi gün ulaşmadığında ise dün gönderemedik deyip o gün için söz veriyorlardı. Müşteri hizmetlerini arayıp şikayette bulundum. Müdürleriyle konuştum. Yarım saat sonra beni aradı ve gönderdik dedi.

Ancak o da doğru söylemiyordu. Çünkü o günün üzerinden de beş gün geçti. Ancak yeni ulaştı. Kargoyu yanlış yere gönderdiklerini söylediler ve en sonunda ulaştı. Daha önce de başka bir kargoyu teslim ederken adresi bulamadılar ve bana telefonda "biz köşedeki bakkaldayız, gelin alın kargoyu" dediler. ^^

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
12.11.2007

Merhaba,

Sayın Huriye Hanım'ın iletmiş olduğu şikayete istinaden birimlerimizle görüşülmüştür.İlgili kargo gecikmeli olarak teslim edilmiş olup,bu tür hataların yaşanmaması adına gerekli aksiyonların alındığını bildirir,yaşattığımız sıkıntı adına son derece üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Sayın Huriye Hanım'a konuyu bizlerle paylaşmış olmasınada ayrıca teşekkürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla
Aras Cargo A.Ş