ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO Eskişehir İçinde Teslimatı Bir Haftada Yaptı! soydanbayram  [10 Kasım 2007, 09:00]
Beyzaesyam.com'dan satın almış olduğum bulaşık makinem teslimat adresini ev adresim olarak verdiğim halde işyeri adresimde bana teslim edilmeye çalışıldı.

Ben "işyerinde teslim alamayacağımı, alışveriş yaptığım siteye teslimatın saat 19.00'dan sonra ve ev adresimde yapılmasını belirttiğimi" söylemem üzerine bana saat 19.00'dan sonra teslimat yapılamayacağını söylediler. Ancak tam bir hafta sonra ve saat 19ç00'dan sonra teslimat ev adresimde nihayet gerçekleşti.

Teslimatı yaparken de kargo elemanları teslimatı alan ev arkadaşıma acayip davranmışlar. Bir an önce imza attırıp gitmek istemişler. Ben bundan kim sorumluysa (yani kargomun geç teslim edilmesinden ve ev arkadaşıma karşı yapılan davranışlardan) bunun hesabını vermesini ve bir haftalık mağduriyetimin Aras Kargo tarafından giderilmesini istiyorum. Yoksa dava açacağım.%

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
10.11.2007

Merhaba,

Konuya istinaden Sayın Soydan Bey ile görüşülmüş olup, gerekli bilgi paylaşımında bulunulmuştur. İlgili problemin çözümlendiğini bildirir, birimlerimize gerekli ihtarların yapılacağını bilmenizi isteriz.

Sn. Soydan Bey' e konuyu bizlerle paylaşmış olmasınada ayrıca teşekkürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla

Aras Cargo A.Ş