ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO Gönderimi Hiç Tanımadığım Birisine Teslim Etmiş! snoppy  [09 Kasım 2007, 09:00]
İstanbul'dan Aras Kargo ile gönderilmiş kargom 1 gün içerisinde Aydın merkezine ulaşmış. Ben ise Aydın'ın 30 dakika uzağındaki bir ilçesindeyim. "İstanbul'dan Aydın merkezine 1 günde ulaşıyorsa, bulunduğum ilçeye de en fazla 1 gün içerisinde getirilir" diye umuyordum. Ama hiç öyle olmadı.

Kargom Aydın Efeler şubesinde tam 6 gün bekledi. Çalışan birisi olduğum için kendim gidip alamıyordum ve bana ulaştırılmasını sabırla bekliyordum. 6 gün sonunda Aydın Efeler şubesine telefon açacaktım ki kargomun ilçe belediye binasına bırakıldığını öğrendim. "Latif Ergen" diye hiç tanımadığım birisine teslim edilmiş.

Oysaki benim ev adresim açıktı ve evde sürekli birileri bulunuyordu. Yani kargonun bana ulaştırılmaması normal şartlarda mümkün değil. Çünkü başka şirket ile gönderilen paketlerin her defasında elime kadar teslim edildiğini biliyorum. Peki Aras Kargo niye bunu yapamıyor? Niye kargoyu hiç tanımadığım birisine bırakıyor?

İşin garip yanı daha önce de Aydın Efeler şubesiyle sorun yaşamış ve şikayet etmiştim. Aras Kargo'nun merkezi ilgili şubeyi uyardığını belirtmişti bana. Görüyorum ki bu uyarılar hiçbir işe yaramamış. Aydın Efeler şubesi yine aynı sorumsuzluğuna ve beceriksizliğine devam ediyor.

Bu olaydan sonra bana kargo göndermesi muhtemel herkesi tek tek aradım ve bundan böyle asla ve asla bu kargo firması ile bana paket gönderilmemesini rica ettim. Çünkü bu kadar sorumsuzluğa hele ki bir paketin hiç tanımadığım birisine teslim edilmesine tahammülüm yok. Bir daha görüşmemek üzere Aras Kargo.%

Arkadaşına Gönder

www.keneler.com için tıklayınız

Aras Kargo
09.11.2007

Merhaba,

01.11.2007 tarih ve fatura numarası Y 159365 olan Merkez şubemizden Efeler şubemize sevk edilen kargonun teslimatında yaşanan problem üzerine birimlerimize gerekli uyarılar verilmiştir.Sayın Erhan Bey ile görüşülmüş olup, gerekli bilgi paylaşımında bulunulmuştur.İlgili kargo gecikmeli olarak teslim edilmiş olup,bu tür hataların yaşanmaması adına gerekli aksiyonların alındığını bildirir,yaşattığımız sıkıntı adına son derece üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Sayın Erhan Bey'e konuyu bizlerle paylaşmış olmasınada ayrıca teşekkürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla
Aras Cargo A.Ş