ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO Adrese Teslim Kargoyu Şubeden Almamı İstiyor rüviş  [23 Ekim 2007, 09:00]
İnternet üzerinden yapmış olduğum bir alışverişte kargomun Aras Kargo tarafından adresime teslim edilmesini istedim. Kargonun geldiğine dair yetkili bayan tarafından telefonla haber verildi fakat paketimi gidip kargodan almam istendi.

Bende adrese teslim bir kargo olduğu için elime teslim edilmesini rica ettim fakat yetkili bayanın elinde olmadığı için bölge müdürlüğüyle görüşmemi istedi. Parasını adresime teslim olarak ödediğim kargomun neden bana iletilmediğini merak ediyorum, gereğinin yapılmasını rica ediyorum. ^^

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
23.10.2007

Merhaba,

Sayın Rüveyda Hanım'ın iletmiş olduğu şikayete istinaden birimlerimizle görüşülmüştür.İlgili kargo gecikmeli olarak teslim edilmiş olup,yaşattığımız sıkıntıdan dolayı son derece üzgün olduğumuzu, konu üzerine aynı problemin tekrar yaşanmaması amacıyla gerekli hassasiyetin gösterilmesi hususunda personelimizin uyarıldığını ve gerekli önlemlerin alındığını bilmenizi isteriz..

Sayın Rüveyda Hanım'a konuyu bizlerle paylaşmış olmasınada ayrıca teşekkürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla
Aras Cargo A.Ş