ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO'nun Yeni Elemanı Adresimi Bulamamış curset  [22 Ekim 2007, 09:00]
Aras Kargo'yla eve teslim olarak beklediğim kargo hakkında bilgi almak için bulunduğum bölgedeki şubelerini (Cebeci) aradım. Paketimin orda olduğunu söyledi, peki dağıtım yapılacak mı diye sorduğumda bana dağıtımın yapıldığını ancak yeni işe giren elemanın adresimi bulamadığı için (çok affedersiniz buna inanmıyorum çok net bir adres) eve bırakılmadığını söylediler.

Kendilerine çalışanlarının acemiliği yüzünden benim mağdur olduğumu söyledim. O kargo tam olarak 1 hafta önce yollanmıştı, ayrıca bugün ellerine geçen 2. Bir kargom daha var. Yarınki dağıtımda eve bırakabileceklerini şimdi söylüyorlar. Ben 3 sene eğitim gördükten sonra bir hastayı tedavi etmeye başlıyorum, altı üstü bir adresi bulamayan (ki bir eğitim alıp bu işe girdiklerini sanmıyorum, bu yüzden kendimi örnek gösterdim) biri yüzünden işlerimi aksatmaya ne hakları var.

Affedersiniz diyip adresi bulabilecek biriyle yeniden eve bırakabilirler ama bunu yapmayıp, yarın bırakırız işte, aceleniz ne tavrındaki davranışları canımı sıktı. Bu şube benim evime oldukça yakın, arabayla 5dk ya gidip paketimi alabilirim ama yapmayacağım, o paketi bugün evime bıraktıracağım bir şekilde ama herkes duysun diye buraya özellikle yazıyorum. ^^

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
22.10.2007

Merhaba,

Konuya istinaden Burak Bey ile görüşülmüş olup,bilgi paylaşımında bulunulmuştur.Yaşattığımız sıkıntı nedeni ile son derece üzgün olduğumuzu bilmenizi ister,Burak Bey'e sizin aracılığınızla özürlerimizi iletiriz.Bugün Burak Bey'in kargosunun teslimatının sağlanacağını bilmenizi isteriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş