ŞikayetVar

Sonraki >>

Aras Kargo

222085

ARAS KARGO'nun Gönderiyi Çöpe Atma Tehdidi! haltunkara81  [20 Ekim 2007, 09:00]
14 Eylül 2007 tarihinde yakın bir arkadaşım İstanbul'da ikamet etmekte olan arkadaşına göndermek ücreti alıcıdan temin edilmek üzere Çanakkale Aras Kargo'ya (Truva şubesi) bir kargo teslim ediyor. (irsaliye no:640807 referans no: s640607)

Bahse konu paket üzerinde ayrıntılı adres ve alıcı telefon numarası olmasına rağmen 4 gün sonra geri geliyor. Arkadaşıma kargoya gelmesi gerektiğini kargosunun geri geldiği söyleniyor. Arkadaşım kargonun geri geldiğini görünce doğal olarak nedenini soruyor.

Bahse konu şubedeki görevliler "kişi bulunmadığı için geri geldi diyor. "
Arkadaşım "peki telefonla ulaşıldı mı?" diye sorunca, görevli hiç hoş olmayan tavırlar sergileyerek "biz aramayız" diyor.

Bunun üzerine arkadaşım İstanbul'daki arkadaşını arayarak olan kargosunun geri geldiğini söylüyor. İstanbul'daki arkadaşı tekrar yolla ben şubeden alayım o zaman diyor. Arkadaşım şube görevlisine kargoyu tekrar yollayalım diye söyledikten sonra görevli o zaman geri gelme bedeli olan 5,31 YTL ücreti talep ediyor. (irsaliye no:s640607 fatura no: h 771229)

Arkadaşım "ücret alıcı tahsilli olacaktı" diyor. Görevli "ondan da ayrı ücret alınacak zaten" diyor. Arkadaşım "ücreti ödemezsem ne olacak" diye sorunca, iyice kabalaşan görevli "kargonuzu çöpe atarız" diyor. Bu olaylar üzerine sinirlenen ve görevlinin tavrına kızan arkadaşım ücretini ödeyerek kargosunu alıp çıkıyor ve başka bir kargo şubesinden aynı adrese yolluyor 2 gün sonra kargo alıcısına ulaşıyor. Soruyorum peki, böylesine duyulmuş bir kargo şirketi nasıl böyle bir hizmet sunabilir?%

Arkadaşına Gönder

20.10.2007 haltunkara81 Arkadaşımla firma tarafından görüşülmüş olup kendisine gerekli açıklama yapılmıştır.. Teşekkürler...

20.10.2007 haltunkara81 İlginiz için teşekkür ederim.... Sağolun....

Aras Kargo
20.10.2007

Merhaba,

Sayın Hakan Bey izinli olduğundan dolayı ulaşım sağlanamamıştır. İlgili kargonun göndericisi olan Sayın İlhan Bey ile irtibata geçilmiş ve gerekli bilgi paylaşımında bulunulmuştur. İlgili problem çözümlenmiş olup, gerekli bilgilendirme ve uyarılar personellerimize yapılmıştır.

Müşterimizin konuyu bizlerle paylaşmış olmasından dolayı ayrıca teşekkürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Kargo A.Ş.