ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

220813

ARAS KARGO'nun Aracı Olmadığından Kargomu Teslim Etmiyor hakandonmez  [16 Ekim 2007, 09:00]
3 gün önce yollanan kargonun akıbetini sorduğumda, “kargonuzu bugün gönderemeyeceğim, aracımız yok” denmesi üzerine adeta beynimde şimşekler çaktı. Yarın bayram, bu kargo 4 gün boyunca bekleyecek demektir, 3 gün de yolda sürdü, eder 7 gün.

Dünyanın hiçbir ülkesinde herhalde bu olay yoktur, sadece bizim ülkemizde has bir durum. Sen bir kargo şirketisin ve dağıtacak aracın yok, inanılacak gibi değil. Yetkili kişilere sesleniyorum, lütfen yapamayacaksanız kapatın yapmayın bu işi, insanların haklarına girmeyin lütfen. Amerika'dan isteseydim 6 gün içinde gelirdi. Kaldı ki gelen yer şehirler arası bile değil. ^^

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
16.10.2007

Merhaba,

Konuya istinaden Sn.Hakan Bey ile görüşülmüş olup,gerekli bilgi paylaşımında bulunulmuştur.İlgili kargo gecikmeli olarak teslim edilmiş olup,bu tür hataların yaşanmaması adına gerekli aksiyonların alındığını bildirir,yaşattığımız sıkıntı adına son derece üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Sayın Hakan Bey'e konuyu bizlerle paylaşmış olmasınada ayrıca teşekkürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla
Aras Cargo A.Ş