220546 |

| ARAS KARGO'dan Lambalarım Kırık Geldi
dejavuxer
[15 Ekim 2007, 09:00]
Çamkıran/ İzmir şubesinden 04.10.2007 günü tt0749 gönderilen toplamda 4 adet ( Ikea'dan 04.10.2007 - 0101 fiş no'lu, arkadaşıma aldırmış olduğum 3 adet Tostrap ve 1 adet Korby marka ) tavan lambasını Gelibolu şubesinden almaya gittiğimde, kutuların sağının solunun ezilmiş olduğunu gördüm.
Şubede kutuları açtığımda 2 adet Tostrap'ın camlarının kırık olduğunu gördüm. Şube yetkilileri de camların kırık olduğunu görünce Çamkıran/ İzmir şubesini aradılar, kırık olduğunu söylediler. Şube de gönderen arkadaşıma ulaşacağını, durumu kendi aralarında çözeceklerini beyan etti.
Arkadaş ile aldığım bilgiye göre Çamkıran şubesinde kutuların üzerine "dikkat kırılır " ibaresi yapıştırıldığında özel ihtimam gösterdiklerini, daha dikkatli olduklarını, Çamkıran şube yetkililerinin söylediklerini o şekilde kargoya verdiğini söyledi.
Sonuç olarak ben şu an Gelibolu şubesinden kırık olarak teslim almak zorunda kaldım çünkü kargo geriye gidecekti, artı olarak bana 30 YTL. Ye geldi, bir de gidecekti bir 30 daha masraf çıkacaktı. Lambaları ve kırık kırık malzemelere verdiğim kargo ücreti 100 YTL. ile zarara uğradım. Tabi yapmış olduğumuz telefon görüşmeleri de cabası...
Aras Kargo yetkililerinin mağduriyetimi gidermesini bekliyorum. Bu zamana kadar hep Aras Kargo'yu tercih ediyordum, bundan sonra da çalışmayı istemekteyim.^^ |