217865 |

| ARAS KARGO Taşıdığı Sucuğu Eksik Teslim Etti
mkara23
[04 Ekim 2007, 09:00]
01.10.2007 günü Kayseri'den satın almış olduğum 30 kilo sucuk, 02.10.2007 günü iş yerime teslimat yapıldı. Ancak kolileri açtığımda 1. Koliden 1 kilo, 2. Koliden 2 kilo sucuğun alındığını fark ettim, toplam 27 kilo vardı. Aras Kargo çalışanıyla birlikte tekrar saydığımızda 3 kilonun eksik olduğu anlaşıldı.
Bu olayın aynısı 5 ay öncede Aras Kargo'yla yaşamıştım. O zaman firma elemanıyla birlikte saymadım, teslim almıştım, hiç bir hak etmedim ve sineye çektim. Ancak aynı olayın tekrar yaşanması beni çok üzdü. İrsaliyede 15 kilo yazıldığı için Aras Kargo bunu kabul etmiyor, kolilerin el tutma yerlerinin yırtılıp oradan alındığı aşikardır.
Aras Kargo'nun İstanbul müşteri hizmetleri müdürünü aradım, durumu ilettim. Onlarda araştırıp size bilgi vereceğiz dediler, daha sonra aradıklarında irsaliyede 15 kilo gözüktüğü, bunun için her şeyin normal olduğunu söylediler. Oradaki müdür işin gerçek boyutunu araştırmak yerine kapatmaya çalıştı.
Bu olay benim başıma 5 ayda iki sefer geldi, Allah bilir daha nice insanların başına bu şekilde olaylar gelmiştir. Aras Kargo eğer benim bu yazdıklarımı okuyorsa benim zararımı tanzim etmeli.
Aras Kargo Malatya Beydağı şubesine gittiğimde durumu bildirdim, ama onlar irsaliyeye göre hiç bir hak iddia edemeyeceğim söylediler, demek ki 15 kiloyu da alsalardı, irsaliyeye göre hiç bir hak edemeyeceğiz, gene insaflıymış 3 kilo almışlar. Burada birde şöyle bir durum var, 30 kiloluk koliyi nasıl 15 kilo gösterdiler hala onu da anlamış değilim. ^^ |