217582 |

| ARAS KARGO Kaybettiği Monitörümü Hala Bulamadı!
erkagan
[03 Ekim 2007, 09:00]
Ben her gün yazacağım ta ki hatalarını anlayana kadar dedim ya bana hemen cevap vereceğiz dedi, bir bayan aradı. Ama maalesef o da aramadı. Aras Kargo benim PC monitörümü kaybetti. Herkes duysun, hala da bulamadılar. 2 ay oldu. Demek ki benim bir hastalığım olmuş olsa, yani kötü bir hastalık ve bana ilaç gelmiş olsa onu kaybetseler, ben de bu ilacı kullanacak olsam 10 gün içinde maalesef ölmüştüm. Onlar da kurtulmuştu değil mi?
Nasıl emanet edilen bir şeyi kaybediyorlar anlamadım. Kaybettikleri gibi bir de bedelini bile ödemediler bana. 2 ay bedava monitör olmadığı halde internet parası ödedim ama nerede bunu düşünen bir firma? Benim PC 450 YTL, bana ödedikleri 200 YTL, üstünü sen tamamla diyorlar. Hayret, nasıl bir anlayış bu çözemedim. Bir de sen bizim muhatabımız değilsin diyorlar. Kimmiş muhatabınız Aras Kargo söyler misiniz?
Ben hala aramanızı ve zararımı karşılamanızı istiyorum. Benim elim yazmakla aşınmaz bundan emin olun. Ben her PC başına geldiğimde sizi şikayet edeceğim, bundan emin olun.% |