217334 |

| ARAS KARGO'da Kaybolan Evrak!
ILK312
[03 Ekim 2007, 09:00]
10.07.2006 tarihinde Tuzla adresimden 1 bilgisayar malzemeleri olmak üzere 5 koli olarak Aras Kargo tersane şubesi tarafından evimden teslim alındı. İlgili şube görevlisi bayan PC taşıma esnasında PC'nin fatura aslının da beyan edilerek verilmesi gerektiği söylendi. Kargoyu almaya gelen arkadaşa faturayı teslim ettim.
11.07.2006'da kargo Aras Kargo Hadımköy şubesine geldi. 70 YTL ücret ödeyerek teslim aldığım kargo ne irsaliye, ne fatura ne de benim PC'ye ait olan faturası garanti belgesi yerine geçen evraklar vardı. Hadımköy şubesine de eksik evrak şeklinde tutanak tutturdum ve Hadımköy şubesindeki arkadaşlar Tersane şubesinden gelecek evrakların gönderildiğinde aranacağı söylendi. zaman geçti, ses olmayınca çağrı merkezini aradık, biz kontrol edip sizi arayacağız dediler, hala arıyorlar.
Şu anki tarih 01.10 2007 ve hala evraklar benim elimde değil. Bu ne düzen? Neyse ki PC kaliteli çıktı da arıza yapmadı ama hala evrak teslim edilmedi. En kısa zamanda o evrakı istiyorum. Garanti süreme hala var ve evrakı da hala saklıyorum. Artık Aras Kargo ile çalışmıyorum. Memnuniyet, ilgi, özen bilmeyen bir şirketle çalışılmaz.% |