ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO Taşıdığı Önem'le Kargomu Teslim Edemedi hamitcolak  [01 Ekim 2007, 09:00]
25.09.2007 tarihinde Aras Kargo'ya verdiğim kargom aradan 4 gün geçmesine rağmen verdiğim adrese ulaşmamıştır. Şu anda kimin elinde bilmiyorum, üstelik benim için çok önemliydi. Bunu buraya yazmamın amacı henüz kargo yollamamış kişilerin bu uyarımı dikkate almaları.^^

Arkadaşına Gönder

11.10.2007

Merhaba,

Yapılan araştırmalar sonucunda Sn.Hamit Bey'in kargosunun kayıp olduğu bilgisini almış bulunmaktayız.Konuya istinaden ilgili kargonun araştırması yapılmış olup,olumsuz sonuçlanmıştır.Kargonun içeriği dosyadır,buna istinaden evrak kaybı ve hasarı durumunda tazmini yönünde herhangi bir süreç başlatılamayacağını bilmenizi ister,kargonun akıbeti ile ilgili olumlu yanıt verilememesinden dolayı son derece üzgün olduğumuzu ve gelişmeler doğrultusunda irtibat halinde olacağımızı bildiririz.

Sn.Hamit Bey'e sizin nezdinizde özürlerimizi bildirir,konuyu bizlerle paylaşmış olmasına da ayrıca teşekkürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,

Aras Cargo A.Ş
Müşteri Hizmetleri Müdürlüğü

01.10.2007

Merhaba,

Konuya istinaden Hamit Bey ile görüşülmüş olup,konu ile ilgili araştırma başlatılmıştır.Kargonun akıbeti ile ilgili şu an için olumlu yanıt verilemesinden dolayı son derece üzgün olduğumuzu ve gelişmeler doğrultusunda Sn.Hamit Bey'e bilgi vereceğimizi bildiririz.

Sayın Hamit Bey'in konuyu bizlerle paylaşmış olmasına ayrıca teşekkürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş