ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO Kaza Sonrası Aracımdaki Hasarı Karşılamadı! minikgonca  [29 Eylül 2007, 09:00]
13.09.2007 tarihinde park halinde duran arabama, Aras Kargo'ya ait nakliye aracı hasar verdi. Firma yetkilileri ile yapmış olduğumuz görüşmede rapora gerek olmadığı, söz konusu hasarı karşılayacaklarını beyan etmişlerdir.

Aras kargo Düvenönü Kayseri şubesi müdürü *** ve Aras Kargo bölge müdürlüğündeki **** hanım ile yapmış olduğumuz telefon görüşmelerinde hasarlı aracın yaptırılması ve faturanın kendileri tarafından ödeneceğini belirtmeleri üzerine, aracımızı yaptırdık fakat yetkili kişiler sözlerinde durmadıkları gibi telefonlarımıza da çıkmadılar. Bunu üzerine Aras Kargo genel müdürlüğünden *****, ****** ve ******* hanımlarla müteakip zamanlarda yapmış olduğumuz telefon görüşmelerinde her seferinde şikayetimiz kaydedilmiş ve bize dönüleceği ifade edilmiştir. Ancak hiç bir seferinde tarafıma dönülmedi. Firmanın en yetkilisine ulaşmak istiyorum. %

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
29.09.2007

Merhaba,

Yapılan araştırmalar sonucunda Sayın Hilmi Bey ile irtibata geçilmiş olup, yaşanılan aksaklıktan dolayı taraflarına özürlerimiz iletilmiştir.Konu üzerine aynı problemin tekrar yaşanmaması amacıyla gerekli hassasiyetin gösterilmesi hususunda personelimizin uyarıldığını ve gerekli önlemlerin alındığını bilmenizi isteriz.

En kısa süre içerisinde müşterimize ödemenin yapılacağını bildirir,yaşattığımız sıkıntı adına son derece üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Sayın Hilmi Bey'in konuyu bizlerle paylaşmış olmasınada ayrıca teşekkürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
Aras Cargo A.Ş