212925 |

| ARAS KARGO Hakkım Olan İndirimi Yapmamak İçin Uğraştı Durdu
yagiz59
[18 Eylül 2007, 09:00]
14.09.2007 tarihinde Tekirdağ merkez Aras Kargo şubesine samsun'a kargo göndermek üzere gittim. Aras puantum kartım var. Görevliye zarfı ve kartı uzattım. Zarfı aldı kartı almadı ve "bu kartı şimdi kullanamayız, yazıcı çalışıyor fatura kesmem gerekiyor o yüzden 20 dakika beklemeniz gerekir" dedi.
Bende peki o zaman, o kadar süre beklemeyeyim, gerçi Araspuantum kartla indirim yapılıyormuş ama neyse bu sefer böyle göndereyim (kartı ilk defa kullanacaktım) dedim. İşlem yapan kişi indirim falan olmadığını söyledi. Bu arada oranın yetkilisi de yan masada oturuyordu. O da bana "indirim falan yok" dedi.
Bu diyalog bir süre daha devam etti. Ben mailime Aras Kargo'dan gelen maillerde indirimler hediyeler vs. Olduğunun yazıldığını falan söylüyorum, müdür onlar Ağustos'ta bitti falan diyo. Zaten bu diyalog sırasında işi mi çoktu bilemiyorum doğru dürüst suratıma bile bakmadılar.
Her neyse işlem bitti, bana elle doldurulmuş bir ambar tesellüm fişi verildi ve ben oradan ayrıldım. İşyerime geldim ve maillerime bir baktım ki Aras Kargo'dan yeni bir mail gelmiş ve indirimlerden bahsediyor. Kendimi enayi gibi hissettim.
Ya personel bilgisiz ya personel ilgisiz yada personel müşteriyi akılsız yerine koyuyor. Mağazada bir tek yazıcı olması ve gerekirse 20 dakika yada 1 saat beklemek gerekliliği müşterilere neden reva görülüyor?^^ |