ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO Nişan Cd'mi Kaybetti edadu  [15 Eylül 2007, 09:00]
06.09.2007 tarihinde kız kardeşim İzmir Balçova Aras kargo şubesinden s 348678 no'lu fatura ile nişan cd'mi adrese teslim olarak kargoya verdi. 10.09.2007 tarihinde kargonun hala elime ulaşmamış olması nedeniyle Aras Kargo'nun internet sitesinden fatura no'su ile kargomu sorgulayarak Ankara Cevizlidere şubesine çıkış yapıldığını öğrendim.

Şubeyi telefonla arayarak kargomun hala tarafıma ulaşmadığını belirttiğimde kargo varış adresi olan Bahçelievler'in kendi dağıtım alanlarına girmediğini, bu nedenle Beşevler şubesine aktarılmış olabileceğini, kargomu oradan sormam gerektiğini söylediler.

Beşevler şubesine şahsen giderek kargoyu sorduğumda kendilerine gelmediğini, telefonumu alarak, araştırıp sonuçtan haberdar edeceklerini belirttiler. Geri döndüklerinde Cevizlidere'yle görüştüklerini, kesin sonuç alınca bilgi vereceklerini bildirip bir daha da aramadılar.

13.09.2007 tarihinde tekrar Beşevler'i arayarak sonucun ne olduğunu öğrenmek istediğimi sorduğumda, şube görevlisi ** hanım kargomun kendilerinde olmadığını, Cevizlidere şubesinde araştırmamı söyledi. Ben de Cevizlidere şubesini arayarak şube çalışanı ** hanıma durumu tekrar anlattım.

Kendisi dağıtıma çıkan araçlarda kargomun bulunmadığını, Beşevler'le görüşüp bilgi vereceğini söyledi. Ancak o da diğer çalışanlar gibi bilgi verme nezaketinde bulunmadığından, akşam üzeri tekrar arayarak ne olduğunu sordum. Bana kargonun onlarda olmadığını, hatta şubelerine hiç gelmediği gibi saçma sapan cümleler ederek konuyu kapadı.

Bunun üzerine Aras Kargo internet adresinden kargomu tekrar sorguladığımda artık hiçbir yerde görünmediğini fark edince, site adresinde yer alan müşteri hizmetleri telefonunu arayarak durumu en baştan tekrar telefondaki görevli bayana izah ettim. Bana şubelerle görüşerek geri bildirimde bulunacağını söyledi ama tabii ki de -firma tarzı sanırım- bilgi vermedi.

14.09.2007 sabahı müşteri hizmetlerini tekrar arayarak, karşıma çıkan bayana tekrar en baştan derdimi anlatarak yardımcı olmasını istedim. Hala haber yok, kargomdaki nişan cd'im yok, ettiğim telefonların, vakit ve nakit kaybımın hesabı yok. Adrese teslim bedeli ödendiği için mi bütün bunlar oluyor acaba?

Parayı peşin aldılar zaten, gerisi kimsenin umurunda değil galiba. Dokuz gündür bana ulaşmayan ve manevi değeri olan kargomun akıbeti konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ^^

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
22.09.2007

Merhaba,

Yapılan araştırmalar sonucunda Sayın Eda Hanım'ın kargosunun kayıp olduğu bilgisini almış bulunmaktayız.Konuya istinaden ilgili kargonun araştırması yapılmış olup, olumsuz sonuçlanmıştır.Müşterinin beyanına göre içerik dosyadır, buna istinaden evrak kaybı ve hasarı durumunda tazmini yönünde herhangi bir süreç başlatılamayacağını bilmenizi ister, kargonun akıbeti ile ilgili olumlu yanıt verilememesinden dolayı son derece üzgün olduğumuzu ve gelişmeler doğrultusunda irtibat halinde olacağımızı bildiririz.

Müşterimize sizin nezdinizde özürlerimizi bildirir, konuyu bizlerle paylaşmış olmasına da ayrıca teşekkürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla

Aras Cargo A.Ş