ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO 1 Günde İstanbul'dan Getirdi Ama 2 Günde Teslim Edemedi! songülirdemdiremci  [15 Eylül 2007, 08:57]
Dün İstanbul'dan gelen elektronik özellikli ürünüm 17.00'de geldi. Dün teslim edilmedi. Bugün geldik bulamadık dendi ama evdeydim. Tamam, 5'ten sonra getiririz dendi ama 19.00'a kadar gelmedi. 19.00'da aradım tamam gelecek dendi.

20.00'de aradım ve sabaha kadar gelmesini bekleyeceğimi yoksa iade edeceğimi belirttim. Oğlum hasta ve bugün doğum günü, şu an hala bekliyoruz ve 12'ye kadar da bekleyecek. Şayet gelmezse kardeşim avukat ve ben direkt dava açabilirmişim. Ayrıca ürünüm Marmaris'te şubeden şubeye zarar gördü, bunu nasıl ödeyecekler? 2 saatleri kaldı.%

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
22.09.2007

Merhaba,

Sayın Songül Hanım'la görüşme yapılmış olup konuya istinaden gerekli bilgi paylaşımında bulunulmuştur.Bu tür hataların yaşanmaması adına gerekli aksiyonların alındığını bildirir,yaşattığımız sıkıntı adına son derece üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Sayın Songül Hanım'a konuyu bizlerle paylaşmış olmasınada ayrıca teşekkürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla
Aras Cargo A.Ş