ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO Dört Günde Kayseri'den Ankara'ya Gelemedi kbaybora  [13 Eylül 2007, 06:36]
Aras Kargo firmasına Kayseri'den Ankara'ya iletilmesi için cumartesi günü kargo teslimi yaptım. Salı günü olmasına rağmen, yani 4 gün geçtiği halde kargom teslim edilmedi. Arayıp sorduğumda da o kargo ancak çarşamba günü teslim edilebileceği söylendi.

Bu olay 1 ay önce bir kez daha yaşanmıştı. İstanbul'a gönderdiğim kargo tekrar bana dönmüş ve tekrar İstanbul'a giderek 5. Günde ancak teslim edilmişti. Bu durumun ancak ve ancak 2 açıklaması olabilir. Ya Aras Kargo'nun benim şahsıma bir gıcıklığı var benim kargolarımı bilerek geciktiriyor, yada Aras Kargo verdiği hizmetin öneminin farkında değil. Eğer bu şekilde çalışarak müşteri memnuniyeti sağlamaya çalışıyorsa çok yanılıyorlar. ^^

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
13.09.2007

Merhaba,

Konuya istinaden Sn. Murat Bey ile görüşme yapılmış ve tarafına gecikmeden dolayı özürlerimiz iletilmiştir. Bu tür hataların tekrar yaşanmaması adına gerekli aksiyonların alındığını bildirir, yaşattığımız sıkıntı sebebiyle son derece üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Saygılarımızla

Aras Cargo A.Ş