211277 |

| ARAS KARGO Açık Adresi Bile Bulamıyor
suatgencer
[13 Eylül 2007, 06:35]
Hepsiburada.com'dan 10.09.2006 tarihinde telefon ile teyit alıp stoklarında olduğunu öğrendiğim bir ürünü sipariş verdim. Kendilerine de siparişin acil olduğunu bildirdiğimden aynı gün kargoya verdiler. Yani Hepsiburada.com üzerine düşen görevi tam anlamıyla yerine getirdi.
Fakat bugün - Aras Kargo ile daha önceki kötü deneyimlerimi hatırlayarak - bulunduğum bölgedeki şubeyi aradığımda olaylar şöyle gelişti. Önce paketimi sistemlerinde bulamadılar. Daha sonra bulunduğum bölgedeki Aras Kargo şube yetkilisinin yardımı ile kargonun adres yetersizliği yüzünden Hepsiburada şubesinde kaldığını öğrendim.
Yetkili bana kargo paketinin üzerinde sadece sokak ismimin yazdığını söyledi. Bunun üzerine Hepsiburada.com'daki Aras Kargo yetkilisi ** bey'e ulaştım. Kendisinden adresi okumasını istediğimde tam olarak benim yazdığım şekilde kendilerinde kayıtlı olduğunu öğrendim. Fakat kendisi bu adresle hangi şubeye göndereceklerini bulamadıklarını söyledi.
Adresi mahalle adı, sokak ismi, bulunduğum binanın numarası, ilçe ve il olarak vermeme rağmen bir kargo firması hangi şubeye göndereceğini bulamıyorsa... Söylenecek fazla bir şey yok. Hele ki Aras Kargo bulunduğum şirkete haftada 1 - 2 kez kargo bırakıyorsa durum daha da vahim.
Bunları sadece ucuz diye Aras Kargo'yu seçmeden önce iki kere düşünün demek için yazıyorum. Benim kargom bugün elime geçmediği sürece bu problemin herhangi bir şekilde çözülmesi mümkün değildir. Bu ilk değildir, muhtemelen son da olmayacaktır.^^ |