ŞikayetVar

Sonraki >>

Aras Kargo

200035

ARAS KARGO Bilgisayar Kasamızı Kaybetti meys  [10 Ağustos 2007, 09:00]
17.07.2007 tarihinde Klavye Bilgisayar firmasından aldığımız bilgisayarı Çorlu'daki bir yakınımıza göndermek için firmanın anlaşmalı olduğu Aras Kargo'ya verdik. Aras Kargo Demetevler şubesindeki çalışanlar bilgisayarın 2 gün içerisinde gönderdiğimiz kişinin elinde olacağını belirttiler.

2 günün sonunda Aras Kargo'nun yetkili birimlerini aradığımızda ekran, hoparlör ve ana kart kutusunun bulunduğu paketlerin Çorlu şubesinde olduğunu, ancak kasa ve klavyenin bulunduğu paketin başka bir kamyonla gitmiş olabileceğini ve en geç 2 gün içinde Çorlu'ya ulaşacağını söylediler.

Ancak bırakın 2 günü, 1 hafta sonra bile kasa ve klavyenin bulunduğu paket yerine ulaşmamıştı. Ağustos ayının başında Aras Kargo kasa paketinin kaybolduğunu kabul etti. Aras Kargo demetevler şubesi ile konuştuğumuzda zararın temini için genel müdürlüğe yazı yazdıklarını belirttiler.

Genel müdürlükten ise sürecin 45 gün içerisinde tamamlanabileceğine dönük bilgi aldık. Bu da en iyi ihtimalle Eylül ayının sonuna kadar beklemek anlamına geliyor. Böylece yeğenimizin yaz tatilini iyi değerlendirebilmesi için aldığımız bilgisayar ancak dönem sonuna yetişecek galiba.

Böylece onun da bizim de yaz tatilimiz berbat oldu. süreçte bu kadar aksaklık yaşayıp bu kadar bekledikten sonra Aras Kargo'nun zararımızı tam olarak karşılayıp karşılamayacağından şüphe ediyoruz. ^^

Arkadaşına Gönder

www.keneler.com için tıklayınız

Aras Kargo
14.08.2007

Merhaba,

Müşterimiz Sn. Meryem Yılmaz Soylu' nun iletmiş olduğu şikayeti üzerine ilgili birimlerimizle görüşülerek konu araştırılmıştır.

Yapılan araştırmalar doğrultusunda N-619022 numaralı taşıma irsaliyesi ile Demetevler şubesinden Menekşe şubesine yönlendirilen 4 adet paketten 1 adedinin gönderim ve alıcıya ulaşımında yaşanan problemle ilgili Meryem Hanım' la bilgi paylaşımında bulunulmuştur.

Kendilerine mevcut konudan duymuş olduğumuz rahatsızlık bildirilerek yapılacak olan prosedür ile ilgili bilgi iletililmiş ve özürlerimiz iletilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla