ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

198953

ARAS KARGO Kozyatağı Şubesinin Umursamaz Tavırları ycblack  [07 Ağustos 2007, 09:00]
Aras Kargo kozyatağı şubesinin vurdum duymazlığı, ürünün elinde olup olmadığının farkında olmaması ve müşterileri sanki beklemek zorundalarmış gibi telefonda bekletmeleri, bu da yetmiyormuş gibi acil diye birkaç kez aradığınızda telefonu açık bırakarak ulaşmanızı engellemeleri insanı bıktırıyor.

Asıl konu şubeden yaklaşık 500-600mt mesafede olan iş yerimize bir türlü 4.5-5 saatten önde ürünümüz gelmiyor (ben İzmir’e 5 saatte araba ile gidiyorum). Aradığımızda da ürün yolda, şurada, burada diye saçmalıyorlar.

Bu şube ya müşteri memnuniyetini bilmiyor ya da Aras Kargo müşterileri kaybetmek için elinden geleni yapıyor.^^

Arkadaşına Gönder

06.10.2007 ycblack bana bu şikayetimle ilgili geri dönüldü doğru yalnız yapılan işlemlerle ilgili herhangi bir bilgi verilmedi. umarım firma konuyu ört pas etmeye çalışmıyordur.

Aras Kargo
09.08.2007

Merhaba,

Sn. Yüce ERDÖNMEZ ile yaşanan sıkıntıya istinaden irtibata geçilmiş olup, gerekli özürlerimiz taraflarına iletildi. Kozyatağı şubemize gerekli uyarı ve bilgilendirmeler yapılmıştır.

Müşterimize ilgilerinden ötürü teşekkürlerimizi iletir, işlerinde kolaylıklar dileriz.

Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla,