ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

198832

ARAS KARGO'dan İstanbul İçine Üç Günde Teslimat mokayma  [07 Ağustos 2007, 09:00]
Arkadaşımın Hadımköy Gülenyüz şubesinden 1 Ağustos'ta öğlen sıralarında yolladığı kargo Ümraniye'deki adresime 3 Ağustos saat 17 de ulaşmıştır.

Yürüyerek gidip alıp gelsem herhalde daha kısa sürede elimde olurdu. Daha önce de Aras Kargo ile alışverişim olmuştu, yine bin pişman olmuştum. Hiç şaşırtmadılar kısacası.

Müşteri hizmetlerine şikayet ettim, onlar da işin içinden çıkamadılar. Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na ufacık bir şeyi getiremediler. Bravo diyorum başka bir şey demiyorum. İrsaliye numarası:155455 Bakarsanız kaç günde ulaştığını göreceksiniz.^^

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
07.08.2007

Merhaba,

04/08/07 tarihi itibari ile Sn. Mustafa Bey' e ilgili kargonun teslimatı sağlanmıştır. Konuya istinaden müşterimizin vermiş olduğu irtibat telefonlarına ulaşılamamış olup, tarafıyla irtibata geçilememiştir. Bu tür hataların tekrarlanmaması adına gerekli önlemlerin alındığını, ilgili birimimize gerekli uyarı ve bilgilendirmenin yapıldığını sizin nezdinizde taraflarına iletiriz. Yaşattığımız sıkıntı sebebiyle son derece üzgün olduğumuzu bildirir, Sn. Mustafa Bey' e özürlerimizi iletiriz.

Müşterimizin bizlerle konuyu paylaşmış olmasında ayrıca teşekkürlerimizi iletiriz.

Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla