198168 |

| ARAS KARGO'dan 4 Aydır Kayıp Telefon!
ugurtunc
[07 Ağustos 2007, 09:00]
191254 nolu şikayetimi de okursanız aynı konuyla alakalı daha önce yaşamış olduğum büyük sıkıntıları öğrenme şansına sahip olursunuz. Çünkü hikayenin başlangıç kısmı orada. Aras Kargo 25 Mayıs'ta Aras Kargo'nun İzmir Nokta şubesinden (h serisi sıra no 786310)göndermiş olduğum 355399001370508 ımeı numaralı, nokia 3230 cep telefonumu kaybetti ve hala tazmin etmedi. Bense şu an telefonsuzluk ve sinir krizleri içerisinde hala kıvranmaktayım. En son 14 Temmuzda bana düşen belgelerin tümünü şubeye bıraktım(bu işin bu kadar geç kalması kargodan kaynaklıdır) ama hala bir geri dönüş yok.
Kargoyu arıyorum o oraya yönlendiriyor, bu buraya yönlendiriyor. Neymiş kendileri ile alakalı evrakları toplayacaklarmış. Evrakların toplanması ne kadar sürecektir? En son tüketici haklarına başvuracağım vallahi, nasıl olsa 20 YTL harç ile devlet sizin yerinize davanızı açıp takibini yapıyor, ve bu konuda çok da sıkı. Konuyla hiçbir şekilde ilgilenmeyen Aras Kargo'yu tüm tüketicilerin önünde kınıyorum. Bir an önce bu meselenin halledilmesi kendisine büyük şirketim diyen Aras Kargo'nun boynunun borcudur, hem de hukuken.% |