ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

197234

ARAS KARGO'nun Geç ve Hasarlı Olarak Yaptığı Teslimat! hasanuslu  [01 Ağustos 2007, 09:00]
İstanbul'dan 12 Temmuz 2007 tarihinde Gaziantep Ayıntap şubesine kargo gönderdim. 3 gün sonra öğreniyorum ki kargom yerine gitmiyor. Hem İstanbul merkezden hem Gaziantep şubesinden arıyorum kargom bulunamıyor. Üstelik kayıtlarda İstanbul'dan çıkış Ayıntap şubesi varış yeri olarak görünüyorken kargo ulaştı görünüyor ancak ortada yok. Üstelik Ayıntap şubesi ile görüşmelerimde sert ve kaba davranışlara maruz kalıyorum. "Ben bilmiyorum" "nereden bileyim" "siz arayın" gibi davranışlarla geri çevriliyorum.

Yıllık iznimden dönünce araştırmak üzere olayı bekletiyorken 25 Temmuz 2007 günü (tam 13 gün sonra) beni Gaziantep şubesinden arıyorlar ve kargomun geldiğini teslim adresinde kimse olmadığını söyleyerek; oysa teslim edilecek kişinin cep telefon numarası üzerinde yazarken, yani alıcıyı arayacaklarına gönderici aranıyor. Neyse sonuçta yerine ulaştı diye teselli olurken alıcıdan öğrendiğime göre içindeki 4 adet DVD kırılarak teslim edilmiş.

Bu DVD'ler çok zor şartlarda bulabildiğim ve orijinal hali ile gönderdiğimden zarar görmüş bulunuyor; üstelik ambalajın üzerinde kırılabilir ifadesi olmasına rağmen. Durumu size ve ilgililere iletirken ilgililerce okunması halinde çözüm önerilerini beklemekteyim. Çalıştığım şirketimin ilgilileri ile durumu paylaşmayı da düşünüyorum. Bizim gibi büyük bir firmanın ortak çalıştığı büyük bir firmaya yakışmayan bu durumla karşılaşmış olmam benim için de şanssızlık.%

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
15.08.2007

Merhaba,

Müşterimiz Sn. Hasan USLU' nun iletmiş oldukları şikayetlerine istinaden ilgili birimlerimizle görüşülerek gerekli araştırmalar yapılmıştır.

Yapılan görüşmelere istinaden, M-952318 numaralı taşıma irsaliyesi ile Zincirlikuyu şubesinden Ayıntap şubesine yönlendirilen kargonun alıcıya ulaşımında yaşanan probleme istinaden Hasan Bey ile bilgi paylaşımında bulunulmuştur.

Müşterimize yaşamış oldukları sıkıntı nedeni ile üzgün olduğumuzu bildirir, konu hakkında şirketimizce gerekli aksiyonların alınmış olduğunu bildiririz.

Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla