ŞikayetVar

Sonraki >>

Aras Kargo

197062

ARAS KARGO Şubesinde Kargom Kayboldu kurban50  [31 Temmuz 2007, 09:52]
Pazartesi günü Kayseri Aras Kargo Düvenönü Şubesi'nden alıcı haberli İstanbul Bereç şubesine kargo yolladım. Kargo içeriği Hp 6815 pda +ps3 60 gb idi. Asus laptop kutusuna koydum, içerisine şube tanıdık olduğu için içerik v.s sormadılar ve içerik irsaliye fişine yazılmadı, her zaman bu şekilde yollardım.

Salı günü beni İstanbul Bereç şubesinden bir bayan aradı. Kargonuz şubemizde, geldi, ** beyin telefonu kaç dediler. Ben de gerek yok, haberi var, zaten alıcı haberli şube teslimi yolladım, ben haber veririm, şimdi gelir alır dedim.

Tamam dedi bayan. **'a haber verdim, tamam kardeş, akşam 4.00 gibi alırım dedi. Akşam kargoya vardığında **'a kargonuz kayboldu, araştırıyoruz demişler. 5 gün oldu hala gelişme yok, hala kargoda yok beklemedeyiz. telefon açtığımızda kargonuz şubede yok diyorlar.^^

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
01.08.2007

Merhaba,

İletilen şikayete istinaden ilgili birimlerimizle görüşülerek gerekli araştırmalar yapılmıştır.

Yapılan araştırmalar doğrultusunda, AA-823951 numaralı fatura ile Düvenönü şubesinden Bereç şubesine yönlendirilmiş olan kargonun alıcıya tesliminde gerçekleşen probleme istinaden gerekli araştırmanın başlatıldığı ve sürdürülmekte olduğu Sn. Sinan GÜNEŞ ile paylaşılmıştır. Konuyla ilgili şu an için olumlu yanıt verilememesinden dolayı üzgün olduğumuzu kendisine sizler aracılığı ile de bildirir, olumsuz netice alınması durumunda gerekli işlemlerin gerçekleştirileceğini iletmek isteriz.

Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla