ŞikayetVar

Sonraki >>

Aras Kargo

196675

ARAS KARGO'dan İçeriği Belirtilmeyen Kargolar nuym  [31 Temmuz 2007, 09:00]
Bakırköy Aras Kargo'dan tarafımıza gönderilen bir paket bugün getirildi. Evime değil de iş yerimiz olan Armada Hotel'e bir spor mağazasından bir poşet gönderilmiş. Ancak içeriği belirtilmemiş. Sonuçta burası bir iş yeri, hem de otel, yani Türkiye'nin resmi olan turizm sektörü, nasıl olur da bunun içeriği yazılmaz.

Kargoyu bize getiren Cağaloğlu şubesi görevlisi, bana hiç de hoş olmayan tavırlarla kendince savunmasını yaptı. Ancak hiçbir şey bahane olamaz. Bu konuda sizlerden yardım isteyip Bakırköy ve Cağaloğlu şubelerinin uyarılmasını istiyorum. ^^

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
01.08.2007

Merhaba,

İletilmiş olan şikayete istinaden ilgili birimlerimizle görüşülerek konu araştırılmıştır.

Yapılan görüşmeler doğrultusunda, O-636029 numaralı irsaliyeli fatura ile Ataköy şubesinden Cağaloğlu şubesine yönlendirilen kargoyla ilgili müşterimiz Sn. SercanVAROL ile bilgi paylaşımında bulunulmuş, yaşanan sıkıntı adına özürlerimizi iletilerek hatalı birim ve personellerinin uyarılacağı bildirilmiştir.

Müşterimize konuyu bizlerle paylaşmış olmalarından dolayı teşekkürlerimizi iletir, işlerinde başarılar ve kolaylıklar dileriz.

Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla