ŞikayetVar

Sonraki >>

Aras Kargo

195850

ARAS KARGO ve Teslim Olamayan Kargom! msgunay  [27 Temmuz 2007, 09:00]
sürekli internet üzerinden alışveriş yapıyorum. Yıllardır bu kadar duyarsız firma çalışanlarıyla karşılaşmadım. 16 Temmuzda sipariş verdiğim günün hemen ertesi günü sabahtan beni arayarak ödeme ile ilgili evrakları isteyen Markom Bilgisayar satış temsilcisi *** hanım evrakları alabilmek için 3–4 kez telefon açtı. Sonuç olarak ürünleri alabilmek için kendisine evrakları gönderdim ve ödeme gerçekleşti problemler bunda sonra başladı.

Parayı alan firma(bana göre) bir daha aramadı. Ürünler elime 20 Temmuzda ulaştı. Ulaşan ürünler hasarlı çıktı. Aras Kargo hasar bizden değil firmadan, Markom da bizden değil kargodan gibi ifadeler kullandı. Ürünleri iadeli gönderdim. Ürünler bir türlü ulaşamadı. Markom'a 21 Temmuzda Hatay Şehitpamir'den çıkan ürün 24 Temmuz oldu hala İstanbul'a ulaşamadı.

Aras müşteri hizmetlerindeki görüştüğüm bayan arkadaştan kargonun neden ulaşmadığı ile ilgili bilgi almak istedim. Aras Kargo müşteri temsilcisi Rıhtım şubesine ulaşamadığını beyan ederek bana hemen döneceğini bildirdi ve telefon numaramı alarak görüşmeyi bitirdi.

24 Temmuz saat 21.25'i gösterdiği şu anda Aras Kargo'nun bir türlü teslim olamayan kargom hakkında bilgilendiremediğinden, Markom parayı aldıktan sonra bir kere bile bu olayla ilgilenmediğinden dolayı bu iki firmadan da şikayetçiyim. Özellikle Markom'dan alışveriş yapmak isteyen arkadaşlara duyurulur. Müşteriyim ve nedense parayı ödedikten sonra sorunumu çözmek için sadece ben uğraşıyormuşum gibime geliyor.%

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
28.07.2007

Merhaba,

Müşterimiz Sn. Mehmet Saim GÜNAY' ın iletmiş oldukları şikayeti üzerine ilgili birimlerimizle görüşülerek konu araştırılmıştır.

Yapılan görüşmeler doğrultusunda ilgili kargonun öncelikle Rıhtım şubesinden Şehitpamir şubesine sevkedilerek sorunsuz bir şekilde teslim edilmiş olduğu, sonrasında da AA-107592 numaralı taşıma irsaliyesi ile Şehitpmamir şubesinden Rıhtım şubesine yönlendirilerek 26.07.07 tarihinde Markom Bilgisayar' dan Ömer ÖZER' e teslim edilmiş olduğu bilgisi Mehmet Saim Bey ile paylaşılmıştır.

Müşterimize konuyu bizlerle paylaşmış olmalarından dolayı teşekkürlerimizi iletiriz.

Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla