ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

193300

ARAS KARGO'nun Kendiyle Çelişkiye Düşen Hizmet Anlayışı! atmacafamily  [19 Temmuz 2007, 09:00]
Aras Kargo'yu arayın akşam 15.30 veya 16'da, size diyecekleri üzgünüz bu saatten sonra kargo toplaması yapamıyoruz, tüm toplamalar yapıldı. Bu benim başıma en az 4 kere geldi. O zaman sabah erken arayın ki gelip alsınlar. Ben de öyle yaptım 09.40'ta aradım, bir de 09.15'te. Ne oldu tahmin edin akşam saat 18.30 daha ne gelen var ne giden.

Geçende 18.45'te geldilerdi şimdi aradım dedikleri şudur, biz akşam alamayız. Sabah bildirdim sabah alın; yok gün içinde herhangi bir saatte. Hanımefendi işim var saat 16 da çıkmak durumundayım rica etsem diyince tamam söylerim derler ama daha halen saat 18.20. telefon açarım, derim ki teşekkürler gerek kalmadı bağırırım. Büyük bir iş kaçırdım en azından bölge bölge kaçta gideceğinizi bilirsiniz saat verseydiniz eve tıkıldım, iş kaçırdım. Suratıma kaparlar. İşte böyle bir firma Aras Kargo ama iş reklama gelince akan sular durur. Arayın kurye hemen gelsin. Hemenleri koskoca bir gün, yorum sizlerin.%

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
20.07.2007

Merhaba,

Müşterimiz Sn. Fahriye Selda ATMACA' nın şikayeti üzerine kendileri ile ve ardından ilgili birimimiz ile görüşülerek konu araştırılmıştır.

Yapılan görüşmelerde yaşanan sıkıntılarla ilgili bilgi paylaşımında bulunulmuş, çözümü adına alınabilecek tedbirler değerlendirilmiş ve müşterimize özürlerimiz iletilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla