ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

193240

ARAS KARGO'nun Günlerdir Ulaştıramadığı Dosya! sedatguven  [19 Temmuz 2007, 09:00]
Aras Kargo'ya 09.07.2007 tarihinde Fındıkzade'den İçerenköy'e gönderilmek üzere bir evrak verdim. Şehir içi gönderimlerde 24 saat içerisinde gönderimlerini teslim ettiklerini söyleyen Aras Kargo yetkilileri bugün itibariyle(16.07.2007) hala dosyayı teslim edemediler.

Genel merkezi arayıp görüştüğümde bana gönderinin araştırmasının yapılacağı ve bilgilendirileceğim söylendi fakat ne arayan oldu ne soran. Her defasında ben Aras Kargo'yu arayıp soruyorum, aldığım cevaplar da aynı oluyor. Evrakın zamanında yetişememesinden dolayı ben her gün maddi zarara uğruyor alacağımı tahsil edemiyorum. Kusura bakmasınlar ama ben Fındıkzade'den yürüyerek yola çıksam şimdiye kadar bu dosyayı 3 kere İçerenköy'e ulaştırmış olurdum. Param da cebimde kalırdı.%

Arkadaşına Gönder

27.07.2007

Merhaba,

İlgili şikayete istinaden müşterimiz Sn. Sedat GÜVEN ile ve ilgili birimlerimizle görüşülmüştür.

Yapılan araştırmalara istinaden L-093345 numaralı taşıma irsaliyesi ile Erengazi şubesine yönlendirilen kargonun ulaşımında yaşanan problem hususunda bilgi paylaşımında bulunulmuştur.

Müşterimize yaşanan sıkıntı nedeni ile son derece üzgün olduğumuzu ve tekrarının yaşanmaması için ilgili birimlerimizin uyarıldığını bildiririz.

Bilgilerinize sunarız
Saygılarımızla

Aras Cargo A.Ş.
Müşteri Hizmetleri Müdürlüğü

20.07.2007

Merhaba,

Müşterimiz Sn. Sedat GÜVEN' e iletilen irtibat telefonlarından ulaşılamamıştır.

Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla