193196 |

| ARAS KARGO Şubesinin Bir Türlü Yapmadığı Teslimat!
Malisenay
[19 Temmuz 2007, 09:00]
Yaklaşık 2 hafta önce İstanbul'dan bir adet kargo adıma şirketten yollandı. Ayvalık Sarımsaklı Kahramanlar Mahallesi Sefaköy Villaları Anıl 2 Sitesinde ikamet etmekteyim. Evde felçli babaannem var ve ben internet üzerinden online satış, web destek veriyorum. 24 saat evdeyim.
14.07.2007 tarihinde cuma günü Ayvalık şubenizi telefonla aradım, kargom gecikti İstanbul'dan bir kargo bu kadar geç mi geliyor diye sordum. Bana verilen cevap "kargonuz geldi beyefendi bugünkü servis çıktığı için sonraki servisle gönderilecektir". Cumartesi kargo gelmeyince tekrar aradım. "Adreste problem oldu adresi tarif eder misiniz" dendi. Adresi detaylı bir şekilde anlattım.
Bugün pazartesi ve yeniden aradım. Bana söylenen "geldik ve evde yoktunuz ev telefonunuzu aradık kimse açmadı, kargonuz notlu şubeden almanız gerekiyor". Bakın 24 saat evdeyim ne evimin kapısı çalındı ne de telefonum arandı. Akıllarına göre bir kâğıt doldurup geldik diye yalan söylemelerinin bir anlamı yok. Ben evimden çıkmadığımı ve telefonumun aranmadığını ispat edebilirim. telefonum dijital, aranan ve arayan numaraları gösteriyor. Bu görevli arkadaşlar benim evime gelip kapımı çalmadan nasıl not bırakabiliyorlar?
Ben bu hizmet için para ödedim ve hizmetin karşılığını alamadım. Bu kargonun evime teslim edilmemesi halinde yukarıda belirttiğim olayın gerçekliğini ispat ederek tüm yasal haklarımı kullanacağım. Evime gelmeden kargonuz notlu demek sizin hizmet anlayışınız mı? Eve teslimat yapmıyorsanız söyleyin yapan bir firma ile çalışalım. Tekrar ediyorum kargom evime getirilmediği surette tüm yasal haklarımı kullanacağım.
Dipnot olarak size bir bilgi daha vereyim. Geçen sene yaz ayında Ankara'dan Aras Kargo ile bir paket daha yollandı. Gönderen çevik kuvvet ilçe emniyet müdürüydü. Aynı şekilde geldik evde yoktunuz, şubeden almanız gerekiyor dendi. Bunu gönderene bildirdik. Ne hikmetse ertesi gün kargo adresi bulup paketimizi getirdi. Bakın para karşılığında yapılan bir hizmeti alabilmemiz için bu şekil araya statü sahibi kişiler mi yoksa yasal haklarımızı kullanmamız mı lazım? Burası şubeye uzaksa gelmeye üşeniyorlarsa bunu size belirtsinler siz de bu kargoları almayın.% |