ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Denizbank

DENİZBANK Pos Ekstrelerim 7-8 Aydır Tarafıma Ulaşmıyor! serdemir  [22 Ağustos 2008, 09:00]
Şirketimiz bünyesinde Denizbank'a ait 3 adet pos cihazı var. Yaklaşık 7- 8 aydır Denizbank'tan tarafımıza aylık pos ekstreleri gelmiyor. İnternet bankacılığında da böyle bir rapor alma şansımız yok.

Bilindiği gibi her ay çekilen pos cirolarını tutarlarını beyan etmek durumundayız. Ben her ay dosyama resmi bir evrak koymalıyım. Her ay ya tek tek topluyoruz veya şubemizden yardımcı oluyorlar. Banka şubesinden sorunumu yukarı ilettiklerini söylüyorlar.

Daha önceleri her ay gecikmeli de olsa düzenli olarak ekstremiz geliyordu. Ben son yedi ayın hesap ekstrelerini tarafımıza gönderilmesini ve her ay tarafımıza düzenli olarak aylık hesap ekstremizin gönderilmesini istiyorum.%

Arkadaşına Gönder

Denizbank
22.08.2008

Sayın Mehmet Sarıcaoğlu'nun iletmiş olduğu konuya ilişkin;

POS ekstrelerinin dağıtımı, anlaşmalı olduğumuz PTT tarafından gerçekleştirilmektedir. Herhangi bir nedenle ekstrenin tesliminde bir gecikme olması durumunda müşterilerimiz POS ekstrelerini hesaplarının bulunduğu şubelerimizden temin edebilmektedirler.

Konuyla ilgili müşterimiz ile görüşülmüş ve kendisine gerekli bilgilendirme yapılmıştır.

DenizBank A.Ş.
Müşteri Memnuniyeti Bölümü